Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Kovačica: SVM predao potpise podrške i listu kandidata

2020-06-01
17:25
2020-06-01
18:41
Forrás
Pannon RTV
Nosilac liste je Laslo Horti, predsednik opštinske organizacije SVM-a u Kovačici

U ranim jutarnjim časovima opštinskoj izbornoj komisiji  predali su potpise podrške kao i listu kandidata za lokalne izbore.

„U okviru 24 časa bićemo obavešteni da li je prihvaćeno, da li je sve bez propusta. Sve je urađeno kako treba prema propisima. Očekujemo obaveštenje, ukoliko prihvate i sve bude u radu, onda ćemo na narednim izborima ići pod brojem tri" kaže Laslo Horti, predsednik opštinskog odbora SVM-a.

Predstavnici SVM-a su istakli važnost zajedništva. „Nama je u svakom slučaju važno da ovde predstavljamo interes zajednice na lokalnom nivou u našoj opštini. U našoj opštini sada nisu raspisani izbori za mesnu zajednicu, odnosno u Debeljači. Zato  smo orijentisani na to da pokrenemo u opštini one koji žele da podrže razvoj, koji žele da pomognu mađarstvu, Mađarima. Njima sada želimo da se obratimo, da na nivou opštine glasaju za broj tri. Nama je je veoma važana opština, njen razvoj i naša budućnost" rekala je Emeše Lalić Urban, predsednica mesne organizacije SVM-a u Debeljači.

Izbori u Srbiji održavaju se 21. juna.

Izbori 2020
SVM

Slične vesti

Najnovije

Najčitanije

Kuda dalje posle osnovne škole?

U Osnovnoj školi Moša Pijade u Debeljači je 14 osmaka završilo osnovno obrazovanje u odeljenju na mađarskom nastavnom jeziku.