Ugrás a tartalomra

Koverta Andree Vajde iz Horgoša donela je automobil

2021.09.19
15:56
2021.09.19
16:21
Forrás
Pannon RTV
Juče održano prvo izvlačenje jesenjeg kola nagradne igre „Uzmi račun i pobedi!", donelo je sreću za više žitelja Vojvodine, između ostalog i za jednu osobu iz Horgoša.

Andrea Vajda, koja je preko telefona govorila za RTV Pannon, dobila je putnički automobil Fiat 500L. Kako je rekla, već im je preko potreban bio novi automobil, jer je njihovo prethodno porodično vozilo već zastarelo. Pokušavali su nekoliko puta, a ukupno su za igru poslali oko dvadeset koverti. Ova dobitnica smatra da bi svi trebalo da učestvuju u izvlačenju, jer se nikada ne zna kada će sreća stati na našu stranu.

„Nada uvek postoji. Ako ste uporni može uspeti, jer i mi smo uporno sakupljali račune, a moram da vam kažem da sam na motivaciju svog muža i ja postala motivisana, i podržavajući jedno drugog, zaista smo marljivo sakupljali. Naravno, što više računa čovek sakupi, veće su šanse, tako da samo napred. Svakoga mogu samo da ohrabrim."

Uzmi račun i pobedi

Najnovije

14:02, Frissítve: 16:33

U Kanjiži otvoren Turistički informacioni centar

U kancelariji turisti mogu pronaći različite suvenire, odnosno lokalne proizvode, ali takođe mogu saznati i nešto više o turističkim potencijalima opštine. Centar je nastao kao rezultat saradnje lokalne samouprave, nevladinih organizacija i preduzetn
13:09, Frissítve: 16:24

Smotra narodne muzike i folklora u Pančevu

U Pančevu je održana Gradska smotra muzičkih i folklornih udruženja. U velikoj sali Kulturnog centra je svoj program brojnoj publici, koja se okupila u lepom broju, prikazalo deset udruženja, domova kulture i školskih amaterskih grupa.
12:31

Važna poruka za Srbiju

Važno je da građani ovog regiona i Srbije, uključujući i vojvođanske Mađare, osećaju da Evropska unija računa na njih – naveo je u svom saopštenju Andor Deli.

Najčitanije

Viktor Orban u Subotici jeo burek iz „Lipe"

Mađarski premijer, nakon što je učestvovao na polaganju kamena temeljca železničke pruge između Segedina i Subotice, i prijemu koji je organizovan nakon toga, sam je zatražio da odu na burek.

Da li može jedna fotografija?

Da li može jedna fotografija? – pod ovim naslovom Viktor Orban podelio je na društvenim mrežama video o poseti Subotici.

Aleksandar Vučić: „Ko sme, taj pobeđuje!"

„Ko sme, taj pobeđuje!" - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na mađarskom jeziku u Horgošu. Ovom rečenicom opisao je politiku mađarskog premijera Viktora Orbana prema Srbiji.

Vučić: Subotica se dinamično razvija

Predsednik Srbije je poručio: Građani Subotice mogu da se osećaju u privilegovanom položaju, jer je grad jedno od onih mesta gde se ulaže najviše novca.