Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szalai Adrián

Kupališta u Staroj Moravici i Pačiru očekuju kupače

2019.06.18
11:48
2019.06.18
19:04
Forrás
Pannon RTV
Dobra ponuda pratećih sadržaja i nastojanja organizatora da poboljšavaju uslugu odlikuju kupališta u Staroj Moravici i Pačiru.
Pannon RTV

Dolaskom pravog leta sve više ljudi traži osveženje na vodama. Njima su na raspolaganju "Reki" u Staroj Moravici i jezero u Pačiru. Rekreativni centar u Staroj Moravici otvoren je u subotu, asu u ponedeljak popodne su ga osvojila deca i stariji. Voda u bazenu je 24 stepena Celzijusa, a u velnes kupalištu se greje sunčanim kolektorima, kristalno je čista i dostiže 30 stepeni toplote. U bifeu se može kupiti fina hrana, sladoled i pića, a posetioce očekuju i sportski tereni, igrališta, škola plivanja, akvafitnes i drugi brojni zabavni i osvežavajući programi. Direktor "Reki" Robert Kucor kaže da su ostale prošlogodišnje cene ulaznica, kao i pića i hrane. "Nastojimo da tokom leta organizujemo što više žurki, kako bi se mladi mogli zabavljati tokom leta" – dodaje direktor.

Pannon RTV

Na pačirskom kupalištu takođe u bifeu posetioce očekuje ukusna hrana, sladoled, pića te sportski tereni i škola plivanja. Dolaskom toplog vremena ima sve više kupača. Voda je 33 stepena Celzijusa topla i potiče od termalnog izvora, a pod uticajem sunca je poprimila karakterističnu ružičasto-ljubičastu boju. Ovo kupalište je popularno među onima koji pate od reumatskih problema, kožnih bolesti, obolelih, ali i porodica i dece, kojima je obezbeđena stalna temperatura vode i kod zatvorenih bazena, kao i spolja. Ležajevi za sunčanje, suncobrani, klupe, tuševi su besplatni, a posetioce očekuju i igralište, langoš, palačinke, pomfrit, pića, ledene kaše. Ponuda se konstantno povećava. Predsednik saveta mesne zajednice Pačir Sabolč Sabolčki kaže da je sauna novitet, a sada se još nalazi u probnoj fazi jer je potrebno odraditi još malo tehničkih radova. "Uskoro će krenuti i usluge masaže. Uvodićemo i druge usluge koje su karakteristične za lekovite banje" – kaže predsednik mesne zajednice. Pačirsko kupalište radi od 10 do 19:30 časova. Cene ulaznica se nisu menjale u odnosu na prošlu godinu.

kupalište

Najnovije

Najčitanije

U sudaru u Kanjiži izgoreo automobil

Saobraćajna nezgoda dogodila se danas prepodne u Kanjiži. Jedno vozilo je zahvatio požar, a drugo je sletelo u jarak. Za sada nema informacija o povređenima.