Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szalai Adrián

Kupališta u Staroj Moravici i Pačiru očekuju kupače

2019-06-18
11:48
2019-06-18
19:04
Forrás
Pannon RTV
Dobra ponuda pratećih sadržaja i nastojanja organizatora da poboljšavaju uslugu odlikuju kupališta u Staroj Moravici i Pačiru.
Medenceközpont Bácskossuthfalván

Dolaskom pravog leta sve više ljudi traži osveženje na vodama. Njima su na raspolaganju "Reki" u Staroj Moravici i jezero u Pačiru. Rekreativni centar u Staroj Moravici otvoren je u subotu, asu u ponedeljak popodne su ga osvojila deca i stariji. Voda u bazenu je 24 stepena Celzijusa, a u velnes kupalištu se greje sunčanim kolektorima, kristalno je čista i dostiže 30 stepeni toplote. U bifeu se može kupiti fina hrana, sladoled i pića, a posetioce očekuju i sportski tereni, igrališta, škola plivanja, akvafitnes i drugi brojni zabavni i osvežavajući programi. Direktor "Reki" Robert Kucor kaže da su ostale prošlogodišnje cene ulaznica, kao i pića i hrane. "Nastojimo da tokom leta organizujemo što više žurki, kako bi se mladi mogli zabavljati tokom leta" – dodaje direktor.

A pacséri tófürdő

Na pačirskom kupalištu takođe u bifeu posetioce očekuje ukusna hrana, sladoled, pića te sportski tereni i škola plivanja. Dolaskom toplog vremena ima sve više kupača. Voda je 33 stepena Celzijusa topla i potiče od termalnog izvora, a pod uticajem sunca je poprimila karakterističnu ružičasto-ljubičastu boju. Ovo kupalište je popularno među onima koji pate od reumatskih problema, kožnih bolesti, obolelih, ali i porodica i dece, kojima je obezbeđena stalna temperatura vode i kod zatvorenih bazena, kao i spolja. Ležajevi za sunčanje, suncobrani, klupe, tuševi su besplatni, a posetioce očekuju i igralište, langoš, palačinke, pomfrit, pića, ledene kaše. Ponuda se konstantno povećava. Predsednik saveta mesne zajednice Pačir Sabolč Sabolčki kaže da je sauna novitet, a sada se još nalazi u probnoj fazi jer je potrebno odraditi još malo tehničkih radova. "Uskoro će krenuti i usluge masaže. Uvodićemo i druge usluge koje su karakteristične za lekovite banje" – kaže predsednik mesne zajednice. Pačirsko kupalište radi od 10 do 19:30 časova. Cene ulaznica se nisu menjale u odnosu na prošlu godinu.

kupalište

Slične vesti

Najnovije

09:20, Frissítve: 09:25

Koliko je zdrava bebi hrana?

U hrani za bebe sadržaj šećera je previsok – oglasila se Svetska zdravstvena organizacija. SZO je zbog toga ne preporučuje bebama mlađim od šest meseci.

Najčitanije

Devojka iz Horgoša je lepotica štranda

Po oceni žirija Noemi Sabo ponela je krunu Mis štranda dnevnog lista „Mađar so". Ona će predstavljati Vojvodinu na izboru za najlepšu Mađaricu na svetu.

Deponija kod Bikova reciklira sav otpad

Subotica je danas bila domaćin kampanje “EU zeleni dan”. Tim povodom je delegacija EU sa predstavnicima Ministarstva zaštite životne sredine Srbije obišla Regionalnu deponiju kod Bikova.