Ugrás a tartalomra
facebook

Kvartet: Đere - Balaž i Lajović - Karuzo, u polufinalu Umaga

2019-07-20
08:33
2019-07-20
08:39
Forrás
Pannon RTV
U polufinalu Umaga 2019, dvojica igrača iz Srbije, Đere će danas igrati protiv Balaža, a drugi igrač iz Srbije, Lajović, u igri sa Karuzom traži put do finala.

Laslo Đere je u igri koja je samo na momente u drugom setu bila na ivici sportske neizvesnosti pobedom protiv protiv Argentinca Leonarda Majera sa 6-4, 6-7, 6-3, obezbedio polufinalni meč protiv Atile Balaža koji je bio bolji od Talijana Stefana Travalje, u tri seta, 3-6, 7-6, 6-3. Laslo je favorit u ovom meču protiv Balaža, 208. ATP igrača koji dolazi iz Mađarske i predstavlja najveće iznenađenje turnira u Umagu. Balaž je već nadigrao Krajinovića, a zatim i Travalju koji je prethodno na plažu poslao Fonjinija, jednog od favorita ovogodišnjeg turnira. Đere i Balaž su do sada imali samo jedan meč pre dve godine koji je dobio Balaž, danas izlaze na teren u 17:30.

U drugom polufinalnom meču igraće Dušan Lajović i Italijan Karuzo. Lajović je pobedio Slovenca Bedenea nakon preokreta 5:7, 6:3, 6:3 i 36. ATP igrač će za ulazak u finale igrati protv 125. ATP igrača, Karuza koji takođe dolazi kao drugo iznenađenje turnira jer je eliminisao Bornu Ćorića koji je slovio za prvog favorita na ovogodišnjem turniru. Ovo će biti njihov prvi meč jer se nisu do sada sretali na turnirima. Inače jubilarni 30. Turnir Plava Laguna Croatia Opena Umag, igra se za nagradni fond od 524.340 evra, a pobedniku će pripasti 250 ATP bodova.

Laslo Đere
Dušan Lajović
tenis
Umag

Slične vesti

Najnovije

Najčitanije

Stiže Mikulaš!

Negde sutra ujutru, a negde već večeras stiže Mikulaš. Deca ga željno čekaju, da vide šta je doneo u lepo složene čizme ili cipelice. Brojni običaji vezuju se za Mikulaša (Svetog Nikolu).