Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Varga Dániel

Lepo vreme za Uskrs

2019-04-21
00:12
Forrás
Pannon RTV
U narednim danima možemo očekivati neprekidno sunce. Mestimično međutim može doći do naoblačnosti. Najviša dnevna temperatura će se kretati između 19-23 stepeni.

Kumulusni oblaci u nedelju mogu ometati sunčan dan. U popodnevnim satima moguće su kratkotrajne padavine, ali prema prognozama, nastaviće se toplo prolećno vreme.

U ponedeljak, drugi dan Uskrsa, možemo očekivati mestimično naoblačenje. Istočni vetar će ojačati, ali neće bitno uticati na temperaturu vazduha.

U utorak dolazi do pojačanja jugoistočnog vetra, mestimično jakog intenziteta. Moguća temperatura između 14-20 stepeni. Najniža noćna temperatura će se formirati između 1 i 7 stepeni.

Sredinom sedmice vraća se toplo i sunčano vreme. Prema rečima stručnjaka, ljudi koji su osetljivi na frontalne promene, narednih dana mogu imati probleme sa koncentracijom, migrenom i spavanjem. U vetrovitim periodima moguće su blage glavobolje kod osetljivih osoba.

vreme

Slične vesti

Najnovije

09:20, Frissítve: 19:10

Koliko je zdrava bebi hrana?

U hrani za bebe sadržaj šećera je previsok – oglasila se Svetska zdravstvena organizacija. SZO je zbog toga ne preporučuje bebama mlađim od šest meseci.

Najčitanije

Devojka iz Horgoša je lepotica štranda

Po oceni žirija Noemi Sabo ponela je krunu Mis štranda dnevnog lista „Mađar so". Ona će predstavljati Vojvodinu na izboru za najlepšu Mađaricu na svetu.