Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Varga Dániel

Lepo vreme za Uskrs

2019-04-21
00:12
Forrás
Pannon RTV
U narednim danima možemo očekivati neprekidno sunce. Mestimično međutim može doći do naoblačnosti. Najviša dnevna temperatura će se kretati između 19-23 stepeni.

Kumulusni oblaci u nedelju mogu ometati sunčan dan. U popodnevnim satima moguće su kratkotrajne padavine, ali prema prognozama, nastaviće se toplo prolećno vreme.

U ponedeljak, drugi dan Uskrsa, možemo očekivati mestimično naoblačenje. Istočni vetar će ojačati, ali neće bitno uticati na temperaturu vazduha.

U utorak dolazi do pojačanja jugoistočnog vetra, mestimično jakog intenziteta. Moguća temperatura između 14-20 stepeni. Najniža noćna temperatura će se formirati između 1 i 7 stepeni.

Sredinom sedmice vraća se toplo i sunčano vreme. Prema rečima stručnjaka, ljudi koji su osetljivi na frontalne promene, narednih dana mogu imati probleme sa koncentracijom, migrenom i spavanjem. U vetrovitim periodima moguće su blage glavobolje kod osetljivih osoba.

vreme

Slične vesti

Najnovije

12:03, Frissítve: 23:10

Optimizam Mađara u Kikindi

Pod nazivom “Praznik na Duhove” u petak uveče je održana svečanost u Kikindi. Događaj je ujedno bila i lokalna kampanja Saveza vojvođanskih Mađara.
15:03, Frissítve: 23:10

Radna akcija u Novom Selu

Lokalna organizacija SVM u Novom Selu danas je organizovala radnu akciju sa svojim volonterima. Uređivali su dvorište zgrade mesne zajednice, mesto okupljanja meštana tokom letnjih programa.
18:02, Frissítve: 18:08

Krvopije napadaju

Sezona krpelja je na našem području u punom jeku. Šetnja u šumi, odmor ispod drveta, rekreacija u parku, svejedno, krpelji se mogu naći bilo gde.

Népszerű

Újvidék az új gócpont

Huszonkét bentlakónál és hat dolgozónál állapították meg a koronavírus-fertőzést a péterváradi Mass Green House idősek otthonában - írja közleményében a Tartományi Kormány.

Najčitanije

U Bečeju otkrivena Trijanonska spomen-ploča

Povodom Dana nacionalnog jedinstva, jutros je održana sveta misa u Rimokatoličkoj crkvi Uspenja Bogorodice u centru Bečeja, a u dvorištu crkve je postavljena Trijanonska spomen-ploča.