Ugrás a tartalomra
Egy teherautónyi gumicukor
Illusztráció: Pixabay/Andrzej Rembowski

Ljubitelji gumenih bombona – oprez!

2019-10-10
20:25
Forrás
hvg.hu
Kompanija „Haribo Hungaria" povukla je iz prodaje jednu vrstu gumenih bombona koje se mogu naći i u Srbiji.

Prema podacima kompanije, razlozi za povlačenje proizvoda iz prodaje odnose se na kvalitet, i nisu povezani sa zdravstvenom ispravnošću. Podaci proizvoda koji je povučen iz prodaje su: Haribo Wummis 100 g, serijski broj: 37735, industrijski broj proizvoda: L361 180 19 0219199, rok trajanja: 09/2020.

gumena bombona
Haribo
Srbija

Slične vesti

Najnovije

13:12, Frissítve: 18:08

Jezik, društvo i um

Niz konferencija o jeziku koju je 1992. godine pokrenuo odsek za hungarologiju Filozofskog fakulteta u Novom Sadu proširio se na čitav region Karpatskog basena.
21:14

Kako hraniti ptice u prirodi

Približavaju se zimski dani, i to je vreme kada je potrebno hraniti ptice. Nije svejedno šta se stavlja u hranilice, jer od neodgovarajuće dohrane možemo i da naštetimo pticama.

Najčitanije

Teška nesreća u Senti

Muškarac od 70 godina, poginuo je danas pre podne u Senti nakon što je pao sa električnog bicikla, piše list „Mađar so".

Frižider za 4 miliona?

Međunarodni sajam nameštaja u Beogradu, uz značajne popuste očekuje posetioce sve do nedelje. Pored robe iz serijske proizvodnje zainteresovani mogu da kupe i neke jedinstvene delove nameštaja.

Gužve na granicama

Oni koji u Mađarsku žele da uđu na graničnom prelazu Horgoš-Reske na autoputu treba da računaju na višesatno čekanje.

Heni Der uskoro u Temerinu

Od Čantavira do užurbanosti Budimpešte. Razgovor sa Heni Der, o njenim profesionalnim i privatnim životnim planovima, vodila je Gabriela Vadleve u Budimpešti.