Ugrás a tartalomra
Youtube /Petar Dragić

Mađarske firme zainteresovane za fruškogorski koridor

2018-02-12
16:21
2020-10-19
13:46
Forrás
MTI
Mađarske firme su zainteresovane za izgradnju fruškogorskog koridora.

O zainteresovanosti mađarskih firmu da učestvuju u izgradnji koridora na Fruškoj Gori razgovarali su Peter Sijarto, mađarski ministar spoljnih i spoljnoekonomskih poslova i Zorana Mihajlović, ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije.


Sijarto je rekao kako su mađarske firme zainteresovane za privatno-javno partnerstvo kako za fruškogorski koridor, tako i za izgradnju puta Novi Sad – Ruma za brzi saobraćaj. Izgradnja koridora na Fruškoj Gori je važan projekt za Srbiju, jedan deo dokumentacije je već završen, a u narednom periodu će se pregovarati o modelu finansiranja – izjavila je ministarka Mihajlović.

fruškogorski koridor

Najnovije

19:37

Božićni vašar knjiga u Horgošu

U horgoškoj biblioteci organizovan je Božićni vašar knjiga, na kome su zainteresovani mogli da biraju između blizu 100 knjiga. Mnogi su za predstojeće praznike kupovali knjige za svoje najmilije.
18:07, Frissítve: 18:48

Zajedno za Oliverovo izlečenje

Širom sveta postoje dobronamerni ljudi, koji žele da pomognu Oliveru Palu Gajodiju iz Bajmoka, koji svojim donacijama pomažu u tome da dečak, koji će uskoro napuniti jednu godinu, dobije ono što mu je najpotrebnije: tretman genske terapije.

Najčitanije

Tragedija kod Bajmoka

Putnički automobil i voz sudarali su se jutros oko osam časova kod Bajmoka. U nesreći život je izgubila S.U. stara 31 godinu, iz Kikinde. Prilikom uviđaja nadležni su zatekli podignutu rampu.

Ilegalni migranti prevezeni iz opštine Novi Kneževac

Jutros su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova prevezli oko 450 migranata iz opštine Novi Kneževac. Prema saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova, migranti su smešteni u za to određene prihvatne centre.