Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Juhász Géza

Međunarodni sajam poljoprivrede, lova i ribolova u Novom Sadu

2021.09.18
14:47
2021.09.18
18:32
Forrás
Magyar Szó, Pannon RTV
U 11 časova kapije je otvorio 88. Međunarodni sajam poljoprivrede i 53. Sajam lova i ribolova, kao i izložba ekologije.

Ovogodišnji Sajam traje šest dana, i tokom tog perioda dolaze izlagači iz 17 zemalja. Među njima i Italija koje je godinama veoma uspešan učesnik sajma. Partner ovogodišnjeg poljoprivrednog sajma je Češka. Održavanje ove veoma posećene manifestacije dozvolio je i Krizni štab Srbije, uz pridržavanje sigurnosnih protokola. Na prostor Sajma mogu da stupe samo osobe koje imaju digitalni sertifikat o vakcinaciji, negativan PCR test ili antigenski test. Za one  koji ne mogu da prikažu ni jedan od navedenih dokumenata, na prostoru Sajma organizovano je besplatno testiranje na licu mesta.

Novi Sad
Međunarodni sajam poljoprivrede

Slične vesti

Najnovije

14:55, Frissítve: 16:22

Završeni susreti amaterskih pozorišta

U Sajanu su završeni 25. susreti amaterskih pozorišta Mađara u Vojvodini. Tokom sedmice predstavilo se 10 amaterskih družina, a žiri podelio nagrade. Susrete je MNS proglasio od nacionalnog značaja.

Najčitanije

Viktor Orban u Subotici jeo burek iz „Lipe"

Mađarski premijer, nakon što je učestvovao na polaganju kamena temeljca železničke pruge između Segedina i Subotice, i prijemu koji je organizovan nakon toga, sam je zatražio da odu na burek.

Da li može jedna fotografija?

Da li može jedna fotografija? – pod ovim naslovom Viktor Orban podelio je na društvenim mrežama video o poseti Subotici.

Ribokradice, čuvajte se!

Šest brodova i šest terenskih vozila stiglo je u novosadsku ribočuvarsku služba pri JP „Vode Vojvodine" . Danas u podne porinuti su brodovi.

Aleksandar Vučić: „Ko sme, taj pobeđuje!"

„Ko sme, taj pobeđuje!" - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na mađarskom jeziku u Horgošu. Ovom rečenicom opisao je politiku mađarskog premijera Viktora Orbana prema Srbiji.

Vučić: Subotica se dinamično razvija

Predsednik Srbije je poručio: Građani Subotice mogu da se osećaju u privilegovanom položaju, jer je grad jedno od onih mesta gde se ulaže najviše novca.