Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Raffai Csaba

Migranti pokušali da se sakriju u kamione, vozači ih oterali

2020-05-28
13:48
2020-05-28
17:46
Forrás
Pannon RTV
Incident između grupe migranata i vozača teretnih vozila dogodio se sinoć oko 19 časova u blizini graničnog prelaza Horgoš-Reske na autoputu.

Vozači koji su čekali na carinski pregled ugledali su kako se petorica ilegalnih migranata provlači kroz kamion jednog njihovog kolege koji je bio parkiran na benzinskoj stanici tokom vremena obaveznog mirovanja.

Za prevoznike ovo nije nepoznata situacija jer su se mnogi već našli u nevolji zbog migranata koji se sakrivaju u teretnom delu, ili se prilepe za šasiju.

Vozači su odmah upozorili kolegu i zajednički su oterali trojicu muškaraca od hladnjača, a na kraju su isterali i dvojicu sakrivenih  kod osovine. 

Vozač je našoj ekipi rekao da su dvojica migranata nakon svađe, iz daleka gađali vozila kamionima i staklenom flašom. Nisu nikoga povredili, niti napravili štetu, ali su dobro uplaštili vozača iz Zemuna koji je robu nosio za Poljsku i po prvi put su migranti pokušali da mu se uvuku u kamion.

migrant
kamion
vozač
oterali
Horgoš
Reske

Slične vesti

Najnovije

Najčitanije

Kuda dalje posle osnovne škole?

U Osnovnoj školi Moša Pijade u Debeljači je 14 osmaka završilo osnovno obrazovanje u odeljenju na mađarskom nastavnom jeziku.