Ugrás a tartalomra

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije raspisalo konkurs za upis 780 đaka

2022.05.30
14:22
2022.05.30
20:34
Forrás
Pannon RTV
Na opštu stručnu obuku biće primljeno 230 lica, na obuku za saobraćajnog policajca 220 lica, a na obuku za graničnog policajca 330 lica.

U Policijskoj upravi Kikinda biće zaposleno 8 policijskih službenika, 14 saobraćajnih policajaca i 5 graničnih policajaca.

Kandidati mogu da se izjasne o tome u kojoj oblasti bi želeli da rade. Rok za prijavu je 7. jun. Svi zainteresovani mogu dobiti više informacija u Policijskoj stanici u Kanjiži.

Saša Vuletić, zamenik komandira Policijske stanice: „Osnovni uslovi su da osoba ima državljanstvo Srbije, da ima prijavljenu adresu na teritoriji Srbije najmanje godinu dana, odnosno prijavljenu adresu u opštini Kanjiža, kao i da ima napunjenih 18 godina, a da nije starija od 24 godine. Da osoba nema više od 27 godina, u slučaju da ima završenu Policijsku akademiju. Neophodno je da ima završeno najmanje četvorogodišnje školovanje i da ispunjava bezbednosne propise, da ima važeću vozačku dozvolu B kategorije i da ispunjava kriterijume neophodne za prijem, a to su fizički, zdravstveni i psihofizički uslovi."

ministarstvo unutrašnjih poslova
konkurs

Najnovije

17:06, Frissítve: 17:14

Ne odlaze dok ne dođe do napretka u pregovorima

Subotički traktoristi i dalje uporno nastavljaju borbu za ispunjenje svojih zahteva, a noć su proveli u blizini Gradske kuće. Poljoprivrednici očekuju povoljan razvoj situacije i napredak u pregovorima, a do tada se neće pomerita sa svojih sadašnjih
16:39

U Kini otkriven novi virus

Pretpostavlja se da je virus, koji izaziva, između ostalog, povišenu temperaturu, umor, kašalj, gubitak apetita i bolove u mišićima, prešao na ljude sa životinja.
19:12

Nakon Kolumbije pravac Minhen

Sa takmičenja u bacanju koplja U-20 na svetskom prvenstvu organizovanom u Kolumbiji Adriana Vilagoš iz Malog Iđoša kući se vratila sa zlatnom medaljom. Bacačica koplja ponovo nastupa sledeće nedelje na EP za senione u Minhenu.

Najčitanije

Peti svetski susret Oromčana

Organizatori su pripremili šarolike programe za peti Svetski susret Oromčana održanog u subotu popodne, a za koji je vladalo veliko interesovanje.