Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Mladi u razgovoru sa republičkom poslanicom

2019-04-18
22:15
2019-04-19
19:54
Forrás
Pannon RTV
Elvira Kovač bila je gost „Bee Home" centra u Senti a u razgovoru mladi su mogli da saznaju šta radi jedan republički poslanik.

Elvira Kovač, poslanica u Skupštini Srbije održala je predavanje senćanskim srednjoškolcima. Interaktivno predavanje pružilo je uvid u rad republičkih poslanika, ali je slušaoce uputila i u dešavanja u skupštinskim kuloarima. Društveni dom „Bee Home" po drugi put je organizovao ovakav forum, čiji je cilj da mladi već u srednjoškolskom uzrastu steknu uvidu u društvena, privredna i politička pitanja.

„Pokušala sam da predstavim rad parlamenta jer mnogi smatraju da to samo ono što se može videti na televiziji, ili da se rad sastoji samo od polemičkih večeri ili polemika. Dakle, u prvom redu pokušala sam da predstavim iz ugla da šta je sve ono što čini svakodnevicu republičkog poslanika, odnosno njegov svakodnevni rad. S druge strane, nastojala sam i da ih ohrabrim da je i mladima mesto u skupštini" rekla je Elvira Kovač, republička poslanica u Skupštini Srbije, SVM.

BeeHome
Senta
Elvira Kovač

Slične vesti

Najnovije

20:28

Teranje zime u Padeju

Veštice, mačke, Zoro, čak i Spajdermen priključili su teranju zime u nedelju. Mađarski kulturni klub "Takatš Rafael" organizovao je karnevalsku povorku, maškare sa kojom tradicionalno dočekuju proleće
15:33, Frissítve: 19:59

Poznati glasovi u Zenti

Mali broj budimpeštanskih pozorišta može se pohvaliti sa toliko poznatih sinhronih glasova, kao što je to slučaj sa Novim pozorištem. Njihova predstava "Ljudi glasovi" govori o toj profesiji.
16:47, Frissítve: 19:59

Festival kobasica u Belom Blatu

U banatskom selu je održan VII. Festival kobasica, koji je od jedne inicijative za oživljavanja tradicije svinjokolja, prerastao u jednu od najmasovnijih manifestacija u regionu.

Najčitanije

U Vojvodini prijavljena epidemija gripa

Od sutra do 21. februara obustava rada školskih i predškolskih ustanova a u Vojvodini zbog epidemije gripa - objavila je vest Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje na svom internet portalu.

Prisustvo migranata izaziva strah u Kanjiži

U Kanjiži je održan građanski forum u vezi sa migrantskom krizom. Meštani su razgovarali sa čelnim ljudima opštine i tom prilikom su sa njima podelili svoju zabrinutost zbog prisustva migranta.