Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Mladi u razgovoru sa republičkom poslanicom

2019-04-18
22:15
2019-04-19
19:54
Forrás
Pannon RTV
Elvira Kovač bila je gost „Bee Home" centra u Senti a u razgovoru mladi su mogli da saznaju šta radi jedan republički poslanik.

Elvira Kovač, poslanica u Skupštini Srbije održala je predavanje senćanskim srednjoškolcima. Interaktivno predavanje pružilo je uvid u rad republičkih poslanika, ali je slušaoce uputila i u dešavanja u skupštinskim kuloarima. Društveni dom „Bee Home" po drugi put je organizovao ovakav forum, čiji je cilj da mladi već u srednjoškolskom uzrastu steknu uvidu u društvena, privredna i politička pitanja.

„Pokušala sam da predstavim rad parlamenta jer mnogi smatraju da to samo ono što se može videti na televiziji, ili da se rad sastoji samo od polemičkih večeri ili polemika. Dakle, u prvom redu pokušala sam da predstavim iz ugla da šta je sve ono što čini svakodnevicu republičkog poslanika, odnosno njegov svakodnevni rad. S druge strane, nastojala sam i da ih ohrabrim da je i mladima mesto u skupštini" rekla je Elvira Kovač, republička poslanica u Skupštini Srbije, SVM.

BeeHome
Senta
Elvira Kovač

Slične vesti

Najnovije

Najčitanije