Ugrás a tartalomra
Tanjug/Strahinja Aćimović

Moguće ujedinjenje Srpske napredne stranke i Srpskog patriotskog saveza

2021.05.05
20:48
2021.05.05
21:36
Forrás
Pannon RTV
Na sednici predsedništva Srpske napredne stranke razgovaralo se o političkim, ekonomskim i zdravstvenim pitanjima – rekao je Aleksandar Vučić.

Srpska napredna stranka mogla bi da se ujedini sa Srpskim patriotskim savezom, na čelu sa Aleksandrom Šapićem - o tome je, između ostalog, govorio Aleksandar Vučić nakon sednice predsedništva SNS-a. Lider te stranke i predsednik Srbije je dodao da će na prvom sastanku vezano za tu temu i lično prisustvovati. Na sednici predsedništva Srpske napredne stranke razgovaralo se o političkim, ekonomskim i zdravstvenim pitanjima. Odbrana protiv epidemije korona virusa i imunizacija, bile su neke od glavnih tema - rekao je Vučić. On je dodao da će od petka krenuti na teren, kako bi skrenuo pažnju građanima na važnost vakcinacije. Uveren sam da će se podaci o vakcinaciji i dalje poboljšavati, jer je to uslov za dalji razvoj - rekao je predsednik SNS-a.

„Obilazićemo teren, obilazićemo sela, kako bismo skrenuli pažnju ljudi na ubrzavanje vakcinacije. Situacija je danas malo bolja nego juče, kada je reč o vakcinaciji. Verujem da će svaki dan biti bolje, jer je to uslov za ekonomski razvoj cele države, uslov za ekonomski oporavak. To je preduslov za rad firmi, a sa stopom rasta možemo da se takmičimo sa najvažnijim i najjačim zemljama Evrope."

ujedinjenje
Srpska Napredna Stranka
Srpski patriotski savez
sednica

Najnovije

14:55, Frissítve: 16:22

Završeni susreti amaterskih pozorišta

U Sajanu su završeni 25. susreti amaterskih pozorišta Mađara u Vojvodini. Tokom sedmice predstavilo se 10 amaterskih družina, a žiri podelio nagrade. Susrete je MNS proglasio od nacionalnog značaja.

Najčitanije

Viktor Orban u Subotici jeo burek iz „Lipe"

Mađarski premijer, nakon što je učestvovao na polaganju kamena temeljca železničke pruge između Segedina i Subotice, i prijemu koji je organizovan nakon toga, sam je zatražio da odu na burek.

Da li može jedna fotografija?

Da li može jedna fotografija? – pod ovim naslovom Viktor Orban podelio je na društvenim mrežama video o poseti Subotici.

Ribokradice, čuvajte se!

Šest brodova i šest terenskih vozila stiglo je u novosadsku ribočuvarsku služba pri JP „Vode Vojvodine" . Danas u podne porinuti su brodovi.

Aleksandar Vučić: „Ko sme, taj pobeđuje!"

„Ko sme, taj pobeđuje!" - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na mađarskom jeziku u Horgošu. Ovom rečenicom opisao je politiku mađarskog premijera Viktora Orbana prema Srbiji.

Vučić: Subotica se dinamično razvija

Predsednik Srbije je poručio: Građani Subotice mogu da se osećaju u privilegovanom položaju, jer je grad jedno od onih mesta gde se ulaže najviše novca.