Ugrás a tartalomra
MTVA

Nacionalni galop: Arnold Nađ odbranio titulu

2019-10-20
18:14
Forrás
Pannon RTV
Vojvođanin Arnold Nađ pobedio je na Nacionalnom galopu i konjanik iz Temerina je prvi takmičar u 12 godina istorije koji je odbranio titulu.

U ogromnoj borbi Arnold Nađ je sa konjem Fantazija pobedio na finalu u Budimpešti na Trgu heroja. Drugo mesto je zauzeo predstavnik Baje, Janoš Nemet sa konjem Mazli, a na trećem mestu je Jožef Šomođi, u bojama Kapošvara, sa konjem Delceg. Pogledajmo sada finalu trku Nacionalnog galopa.

Tamara Vereš iz Četenja, sa konjem Narcisom osvojila je Galop malih husara u Budimpešti. Druga je Mercedes Moroc sa konjem Morcoš, a na trećem mestu je predstavnik Ujkiđoša, Martin Makovicki sa konjem Fani. Pobednica je nakon dvogodišnjih priprema prvi put nastupila sa konjem Narcis. Tamara Vereš već četiri godine učestvuje u Galopu malih husara, a kasnije bi želela da takmičenje nastavi u kategoriji odraslih.

U međunarodnoj trci Nacionalnog galopa Dejan Davidović je jedno vreme bio na drugom mestu, da bi na kraju takmičar iz Srbije u finišu završio na četvrtom mestu. Prvo mesto osvojila je Liana Nikolas iz Velike Britanije, na drugom mestu je bio predstavnik Češke. Na trećem mestu je Alin Vejsinger, takmičarka iz Austrije.

Nacionalni galop
Arnold Nađ

Slične vesti

Najnovije

Najčitanije