Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Edvárd

Nagrađena su najuspešnija preduzeća u Subotici

2021.12.23
18:30
2021.12.23
18:44
Forrás
Pannon RTV
Nagrađena su preduzeća koja su se svojim aktivnostima istakla u 2021. godini. Na samom događaju su uručene i jubilarne nagrade.

Regionalna privredna komora Subotica dodelila je nagrade privrednicima.

Pannon RTV/Molnár Edvárd

Nekoliko kompanija sa severa Bačke dobilo je priznanja za izuzetne aktivnosti na razvoju privrede regiona. Na događaju su nagrađeni i „Jovite" iz Subotice, „Visa-Prom" iz Kanjiže i „Sat-Trakt" iz Bačke Topole. Posebno priznanje dobio je Aleksandar Vasić, vlasnik kompanije „Adam-šped system" iz Subotice. Na samom događaju su priznanja uručena i preduzećima koja postoje već decenijama i koja su uspešna.

Zoltan Apro, direktor, „Previ", Subotica: „Veoma smo ponosni na to što nam je uručeno priznanje od strane Regionalne privredne komore. Suština je da već 30 godina radimo na tržištu Subotice i na severu Bačke. Nadam se da možemo biti jednako dinamični i uspešni i u narednih 30 godina."

Pannon RTV/Molnár Edvárd

Nagrađen je i tridesetogodišnji rad „Cim-gas"-a iz Subotice. Čaba Kern, direktor preduzeća kaže da je to za njega veliko priznanje, da želi da njegovo preduzeće i u budućnosti bude uspešno na tržištu, ali to će već zavisiti od mlađe generacije. „Svaka nagrada čoveku dođe nekako neočekivano. I ovo je bilo iznenađenje, ali mi je prijalo, jer imam 30 godina rada u tome. To je moj rad i rad moga tima. To je priznanje da smo dobro radili. Sa zadovoljstvom možemo konstatovati da mi obezbeđujemo komfor u mnogim stanovima u Subotici, u Vojvodini, širom Srbije. Rešili smo grejanje i hlađenjee u mnogim ustanovama, i to radi."

Pannon RTV/Molnár Edvárd

Nagrađivali su one kompanije, koje su se 2021.godine izdvojile među ostalim kompanijama. Mitar Nikolić, predsednik Parlamenta privrednika Regionalne privredne komore: „Svake godine se ovaj postupak temeljno gleda i posmatraju se rezultati kompanija koje su postigli u tekućoj godini. Nama je bio veoma težak, komisija je imala veoma težak zadatak da podeli sve ove nagrade. Nadam se da nismo oštetili pojedince i kompanije."

Pannon RTV/Molnár Edvárd

Mitar Nikolić je dodao da priznanje zaslužuju sva preduzeća koja su u vreme korona virusa opstala, jer je ovo jedno teško vreme, posebno za one koji rade u privredi.

Subotica
Zoltan Apro
Cim Gas
Čaba Kern
Mitar Nikolić

Najnovije

14:31, Frissítve: 15:59

Jul nas dočekuje sa visokim temperaturama

Jul nas dočekuje sa temperaturama od 36-37 stepeni. Dobra vest je da toplotni talas moramo da trpimo još samo nekoliko dana, naime, blago zahlađenje u naše krajeve stiže početkom sledeće nedelje. Međutim, vreme pogodno za kupanje neće biti narušeno.
14:10

Olakšan železnički teretni saobraćaj

Odbor za spoljne poslove Skupštine Srbije je dao saglasnost za primenu Sporazuma između vlada Srbije i Mađarske o izmenama Sporazuma o graničnoj kontroli u drumskom, železničkog i vodnom saobraćaju – objavila je Elvira Kovač na svom profilu.

Najčitanije

Pomozimo ocu sa četvoro dece

U subotičkoj porodici Vranka otac sam othranjuje četvoro dece i potrebna mu je naša pomoć. Petočlanoj porodici najpotrebnije su životne namirnice, sredstva za higijenu, kao i građevinski materijal.

Automobilom uleteo u jezero

Nezgoda se verovatno dogodila tokom noći kada je krećući se obilaznicom, vozač promašio krivinu i automobilom završio ravno u Krvavom jezeru.

Svetski poznati lanac robnih kuća u Senti

Građevinski radovi su u punom jeku u Senti, na mestu nekadašnje autobuske stanice, gde jedan od najpoznatijih svetskih lanaca robnih kuća otvara svoj novi tržni centar.