Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Edvárd

Nagrađena su najuspešnija preduzeća u Subotici

2021.12.23
18:30
2021.12.23
18:44
Forrás
Pannon RTV
Nagrađena su preduzeća koja su se svojim aktivnostima istakla u 2021. godini. Na samom događaju su uručene i jubilarne nagrade.

Regionalna privredna komora Subotica dodelila je nagrade privrednicima.

Pannon RTV/Molnár Edvárd

Nekoliko kompanija sa severa Bačke dobilo je priznanja za izuzetne aktivnosti na razvoju privrede regiona. Na događaju su nagrađeni i „Jovite" iz Subotice, „Visa-Prom" iz Kanjiže i „Sat-Trakt" iz Bačke Topole. Posebno priznanje dobio je Aleksandar Vasić, vlasnik kompanije „Adam-šped system" iz Subotice. Na samom događaju su priznanja uručena i preduzećima koja postoje već decenijama i koja su uspešna.

Zoltan Apro, direktor, „Previ", Subotica: „Veoma smo ponosni na to što nam je uručeno priznanje od strane Regionalne privredne komore. Suština je da već 30 godina radimo na tržištu Subotice i na severu Bačke. Nadam se da možemo biti jednako dinamični i uspešni i u narednih 30 godina."

Pannon RTV/Molnár Edvárd

Nagrađen je i tridesetogodišnji rad „Cim-gas"-a iz Subotice. Čaba Kern, direktor preduzeća kaže da je to za njega veliko priznanje, da želi da njegovo preduzeće i u budućnosti bude uspešno na tržištu, ali to će već zavisiti od mlađe generacije. „Svaka nagrada čoveku dođe nekako neočekivano. I ovo je bilo iznenađenje, ali mi je prijalo, jer imam 30 godina rada u tome. To je moj rad i rad moga tima. To je priznanje da smo dobro radili. Sa zadovoljstvom možemo konstatovati da mi obezbeđujemo komfor u mnogim stanovima u Subotici, u Vojvodini, širom Srbije. Rešili smo grejanje i hlađenjee u mnogim ustanovama, i to radi."

Pannon RTV/Molnár Edvárd

Nagrađivali su one kompanije, koje su se 2021.godine izdvojile među ostalim kompanijama. Mitar Nikolić, predsednik Parlamenta privrednika Regionalne privredne komore: „Svake godine se ovaj postupak temeljno gleda i posmatraju se rezultati kompanija koje su postigli u tekućoj godini. Nama je bio veoma težak, komisija je imala veoma težak zadatak da podeli sve ove nagrade. Nadam se da nismo oštetili pojedince i kompanije."

Pannon RTV/Molnár Edvárd

Mitar Nikolić je dodao da priznanje zaslužuju sva preduzeća koja su u vreme korona virusa opstala, jer je ovo jedno teško vreme, posebno za one koji rade u privredi.

Subotica
Zoltan Apro
Cim Gas
Čaba Kern
Mitar Nikolić

Najnovije

14:17, Frissítve: 17:05

Srbija može da koristi mađarska skladišta gasa

Srbija će imati mogućnost da koristi mađarska skladišta prirodnog gasa, kako bi se pripremila za zimu – dogovor o tome su u Budimpešti postigli ministar finansija Siniša Mali i ministar spoljnih poslova i spoljne trgovine Mađarske Peter Sijarto.
18:38, Frissítve: 18:48

Potrebne su nam moderne mašine i inovacije

Mnogi posetioci Sajma poljoprivrede u Novom Sadu žele da kupe savremenu mehanizaciju. Ta investicija je, međutim, veoma velika - kažu proizvođači. Svako ko može, pokušava da se razvija koristeći razne konkurse.

Najčitanije

Neopravdano visoka cena ogrevnog drveta i peleta

U Srbiji su cene ogrevnog drveta i peleta neopravdano visoke, i prodavci moraju da prestanu sa podizanjem cena - rekao je Igor Braunović, vršilac dužnosti generalnog direktora Javnog preduzeća „Srbijašume".

Velika poseta vašaru u Kanjiži

Ove godine, izuzetno je u subotu održan prvi prodajni vašar stoke i zanatskih proizvoda. Izbor je bio velik, kao i interesovanje.