Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Nakon 40 godina obnavlja se dvorište Gerontološkog centra

2020.01.15
20:06
Forrás
Pannon RTV
Rekonstrukcija će obuhvatiti i zamenu ispucalog asfalta.
Pannon RTV

Ilija Đukanović, član Gradskog veća zadužen za socijalna pitanja kaže da je obnova neophodna zbog protivpožarne zaštite. Prilazni put će biti urađen tako da njima mogu da saobraćaju vozila hitne pomoći i vatrogasne službe. Posebna pažnja biće posvećena i zelenilu. Osim toga, centralni deo  parka dobiće novu kapiju, vodovodnu mrežu, LED rasvetu sa senzorom pokreta.

Pannon RTV

Vrednost investicije je 28,6 miliona dinara koje je obezbedio pokrajinski Sekretarijat za zdravstvo i socijalna pitanja. Potpisivanju ugovora prisustvovao je i pokrajinski sekretar Predrag Vuletić.

Gerontološki centar
obnavlja
dvorište
asfalt
Ilija Đukanović

Slične vesti

Najnovije

15:10, Frissítve: 15:20

Centar znanja holističke medicine

U okviru projekta NATURAL HEALTH - Za zdravlje kroz zaštitu prirodnog nasleđa
formiran je Centar znanja. Centar znanja je dvojezična studija koja karakteriše trenutno stanje pogođenih područja u oblasti holističke medicine.
14:48, Frissítve: 16:49

Migranti ne odustaju

Brojni migranti u okolini Horgoša i dalje su uporni i po svaku cenu žele da stignu do Evropske unije. Meštani strahuju da će se sa dolaskom hladnog vremena migranti naseliti gde god je moguće.
17:13, Frissítve: 16:47

Groblja u svečanom ruhu

Prvi novembar je praznik Svi sveti, a dan kasnije, 2. novembar je Dan mrtvih. Tada se ukrašavaju večna počivališta, sveće osvetljavaju nadgrobne bašte, i mnogi se prisećaju svojih najmilijih koji više nisu živi.
16:15

Kovid propusnice u praksi

Tokom vikenda je trajao probni rok u vezi sa kovid propusnicama, pa inspektori tada još nisu kažnjavali, ali su zato upozoravali sve one koji su učestvovali u žurkama.

Najčitanije

Ribokradice, čuvajte se!

Šest brodova i šest terenskih vozila stiglo je u novosadsku ribočuvarsku služba pri JP „Vode Vojvodine" . Danas u podne porinuti su brodovi.

Važna poruka za Srbiju

Važno je da građani ovog regiona i Srbije, uključujući i vojvođanske Mađare, osećaju da Evropska unija računa na njih – naveo je u svom saopštenju Andor Deli.