Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Namerno uništen traktor u Bajši

2019-05-23
21:29
Forrás
Pannon RTV
Traktor porodice Sabo namerno je uništen – izjavio je našoj redakciji glava porodice.

Ištvan Sabo objašnjava da je proteklih dana započeo prskanje biljaka i odmah, kod prvog okretanja primetio je da su se izbušile obe prednje gume na traktoru, i da iz njih vire ekseri. Događaj se ponovio narednog dana, ali i ostale gume na traktoru su bile izbušene. Porodica – na osnovu događaja iz proteklih dana – uverena je u to da je neko namerno hteo da napravi štetu na poljoprivrednoj mašini. Obratili su se policiji u Bačkoj Topoli, i podneli prijavu protiv nepoznatog počinioca. Zbog ovoga porodica Sabo ne samo što je pretrpela materijalnu štetu, nego kasni i sa prskanjem.

„Načinjena je velika šteta, ne samo zbog toga što su izbušene gume, i potrebne su nove unutrašnje gume, i treba popravka, nego stojimo sa prskanjem, koje je inače u zakašnjenju zbog kiše, i sada nam ne napreduje proizvodnja. Zaista ćemo imati štetu, i nove gume su tu najmanja šteta. Takođe, ovo je parcela od 50 hektara i ne možemo da znamo koliko je ovih eksera skriveno negde. Ovome još nije kraj" kaže Ištvan Sabo, poljoprivredni proizvođač, Bajša.

Bajša
traktor

Najnovije

Najčitanije

Pravila važe i za bicikliste

Ko pusti dete mlađe od 12 godina da vozi bicikl bez pratnje, ili se dete mlađe vozi bez pravilnog sedišta, može da računa na ozbiljne kazne.

Koncerti i vatromet u Bečeju

Preko vikenda je u potiskom gradu upriličena manifestacija “Bečej noću”. U petak uveče otvorena je izložba, održani su festival kratkog filma i nekoliko manjih koncerata.