Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Namerno uništen traktor u Bajši

2019-05-23
21:29
Forrás
Pannon RTV
Traktor porodice Sabo namerno je uništen – izjavio je našoj redakciji glava porodice.

Ištvan Sabo objašnjava da je proteklih dana započeo prskanje biljaka i odmah, kod prvog okretanja primetio je da su se izbušile obe prednje gume na traktoru, i da iz njih vire ekseri. Događaj se ponovio narednog dana, ali i ostale gume na traktoru su bile izbušene. Porodica – na osnovu događaja iz proteklih dana – uverena je u to da je neko namerno hteo da napravi štetu na poljoprivrednoj mašini. Obratili su se policiji u Bačkoj Topoli, i podneli prijavu protiv nepoznatog počinioca. Zbog ovoga porodica Sabo ne samo što je pretrpela materijalnu štetu, nego kasni i sa prskanjem.

„Načinjena je velika šteta, ne samo zbog toga što su izbušene gume, i potrebne su nove unutrašnje gume, i treba popravka, nego stojimo sa prskanjem, koje je inače u zakašnjenju zbog kiše, i sada nam ne napreduje proizvodnja. Zaista ćemo imati štetu, i nove gume su tu najmanja šteta. Takođe, ovo je parcela od 50 hektara i ne možemo da znamo koliko je ovih eksera skriveno negde. Ovome još nije kraj" kaže Ištvan Sabo, poljoprivredni proizvođač, Bajša.

Bajša
traktor

Slične vesti

Najnovije

Najčitanije

Susreti gljivara na Fruškoj gori

Gljivarsko društvo Novi Sad krenulo je danas u obilazak gljiva na Fruškoj gori. Ljubitelji prirode i gljivari imali su prilike da se upoznaju sa vrstama gljiva koje se nalaze u našem okruženju.

Rekordan broj zaraženih od korone u Srbiji

U poslednja 24 časa potvređena su 1.053 nova slučaja zaraze kod 9.430 testiranih. Od posledica zaraze preminulo je pet osoba, i do sada je od korone ukupno preminulo 798 pacijenata.