Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Napadnuta zgrada Mađarske medijske kuće u Subotici

2022.04.17
15:02
2022.04.17
18:00
Forrás
Pannon RTV
Sigurnosna kamera je zabeležila napad.

Zgrada mađarske medijske kuće u Subotici je žestoko napadnuta. Nepoznati muškarac je tokom noći nekoliko puta udario nogom u ulazna vrata pri čemu je naneta velika materijalna šteta. Inače, u zgradi se nalaze i Panon RTV, Subotički mađarski radio i subotička redakcija dnevnog lista "Mađar So" i nedeljnika "Het Nap".

Nepoznati muškarac sa kapuljačom na glavi je nekoliko puta udario nogom u kapiju i pobegao sa lica mesta. Policija je još tokom noći izvršila uviđaj. Protiv nepoznatog počinioca se vodi istraga. Prema neslužbenim informacijama, u zgradi pored Panon RTV-a je održano neprijavljeno okupljanje. Snimak sa sigurnosnih kamera takođe pokazuje da je nepoznata osoba možda izašla iz te zgrade.

Svi koji imaju saznanje o bilo kakvim informacijama a vezano za ovaj slučaj neka to prijave policiji ili nazovu Fonadiciju "Panonija" na broj 024/621-401.

napad
Mađarska kuća
Subotica

Najnovije

11:47, Frissítve: 15:50

Predstavljanje maski mohačkih bušara u VM4K

Svi oni koji su u četvrtak uveče posetili klupske prostorije Vojvođanskog mađarskog obrazovnog, kulturnog i istraživačkog centra (VM4K) u Subotici su mogli da saznaju više o trikovima rezbarenja maski bušara i njihovoj istorijskoj povorci.

Najčitanije