Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Dobó Krisztián

Narodna kuhinja u julu prestala sa radom

2022.07.05
16:33
Forrás
Pannon RTV
Za letnje mesece korisnicima Narodne kuhinje Crvenog krsta podeljeno je 1.200 paketa trajnih namirnica.

U prvih šest meseci ove godine, u 34 mesne zajednice podeljeno je 146.400 porcija kuvane hrane onima kojima je to bilo najpotrebnije. Samo u junu podeljeno je 26.400 porcija. Ukupno 38 volontera provelo je 9.270 sati na terenu. Tokom letnje pauze obavlja se provera tehničkog stanja opreme, kao i krečenje prostorija Narodne kuhinje. Kuvani obroci će korisnicima ponovo biti dostupni od septembra.

narodna kuhinja
Crveni Krst
Subotica

Slične vesti

Najnovije

12:08, Frissítve: 12:18

Doprinos ograničenja

Majstorska radionica Međunarodne umetničke kolonije „9+1" u Staroj Moravici organizovana je 20. put. Tema ovogodišnjeg stvaralačkog kampa je: Doprinos ograničenja.
08:14, Frissítve: 09:45

Šta znači zeleno daljinsko grejanje?

Ekološki prihvatljivo, zeleno daljinsko grejanje postaje sve više rasprostranjeno u međunarodnoj praksi, uglavnom u Zapadnoj Evropi, ali već vidimo dobre prakse koje se primenjuju u zemljama u okruženju Srbije.

Najčitanije

Na Paliću je počela proslava Dana Svetog Ištvana

Kao i prethodnih godina, ljudi su i ove godine već u popodnevnim časovima počeli da se okupljaju na centralnoj manifestaciji proslave Dana Svetog Ištvana na obali jezera Palić. Od 15 časova posetioci su imali priliku da obiđu vašar rukotvorina.

Motociklizam je doživljaj života na dva točka

Armija motocikala, kožne jakne i rok muzika - to su neizostavni elementi jednog dobrog moto susreta. To su karakteristike i moto susreta u Molu, koji je organizovan drugi put i koji je već sada veoma popularan.