Ugrás a tartalomra
Pixabay

Nastaviće da duva

2019.01.14
17:29
Forrás
RTV Pannon
Ali neće biti minusa.

Snažan hladni front stigao je na našu teritoriju. Ojačao je severozapadni vetar koji na pojedinim mestima dostiže olujnu snagu. Na severu Vojvodine zbog vetra se smanjuje oblačnost, prestaće padavine, a sa prestankom oblačnosti može se računati i na više sunčanih perioda koji će dovesti do topljenja snega. Na više područja u Srbiji može se očekivati kiša, dok u planinskim predelima može doći do susnežice. Meteorolozi upozoravaju da zbog vetra može doći i do snežnih nanosa. Očekivana najniža dnevna temperatura će se kretati između nule i minus jedan stepen, ali u Vojvodini maksimalna dnevna temperatura može da dostigne i osam stepeni.

vreme
prognoza

Najnovije

15:08, Frissítve: 16:23

Situacija sa migrantima i dalje nepromenjena

Šuma na periferiji Subotice, na Makovoj sedmici u blizini granice sa Mađarskom, i dalje je puna migranata. Meštani se više ni ne usuđuju da odu do nekada popularnog mesta za izlet, koje se prostire na velikoj površini.

Najčitanije

Nova pucnjava u šumi na Makovoj Sedmici

Ponovo se desila pucnjava u šumi na Makovoj Sedmici kod Subotice. I ovaj put su avganistanski trgovci ljudima otvorili vatru - rekli su našem novinaru na licu mesta ilegalni migranti koji su u grupi pobegli iz šume.