Ugrás a tartalomra
Pixabay

Nastavlja se isplata jednokratne pomoći u iznosu od 100 evra

2020-05-21
17:03
Forrás
Pannon RTV
Jednokratna novčana pomoć, u iznosu od 100 evra biće od danas isplaćivana na račune onih, koji primaju socijalnu pomoć u Srbiji. Na ovu isplatu pravo ima oko 160 hiljada građana.

U ponedeljak, 25. maja, uplata će početi i svim ostalima, koji su tu vrstu pomoći tražili. Dnevno će novac biti uplaćivan na račune oko pola miliona građana Srbije. Očekuje se da će isplata pomoć biti završena do 2. juna. Svi, koji se još nisu prijavili za novac, mogu to učiniti do 5. juna. Do sada se za pomoć države u iznosu od 100 evra prijavilo 3,8 miliona građana Srbije - rekao je Siniša Mali. Ministar finansija je dodao da oni koji se još nisu prijavili za ovu pomoć, mogu to učiniti telefonom i onlajn, još u narende dve nedelje, dakle skroz do petog juna. Planirano je da svi dobiju državnu pomoć do sedmog juna – zaključio je srpski ministar finansija.

koronavirus
100 evra
jednokratna pomoć

Slične vesti

Najnovije

19:31, Frissítve: 19:40

Subotički festival ukusa

Subotički festival ukusa u cenrtu grada čeka sve zainteresirane tokom cele nedelje. Na manifestaciji, svi zainteresovani mogu da probaju i kupe proizvode malih preduzetnika iz okoline.

Najčitanije

U Malom Iđošu održan porodični dan

Sve zainteresovane, koji su u nedelju pre podne posetili porodični dan u Malom Iđošu, dočekali su raznovrsni programi, dečje igre i ukusni zalogaji.