Ugrás a tartalomra

Nastavljaju se koncerti na Subotičkom mađarskom radiju

2021.07.30
16:14
Forrás
Pannon RTV
Sutra uveče prenosićemo nastup Nikole Radonjića, subotičkog pevača i autora, iz Muzičkog paviljona na Paliću. Rok i bluz kompozicije, kao i nekoliko svojih numera izvešće na akustičnoj gitari.

Koncert koji u 18 časova počinje na Paliću, istovremeno je i predstavljanje nove ploče, a prenos će ići uživo na talasima 107,1 megaHerca. Program pod nazivom „Letnji koncerti" koji se održava u Muzičkom paviljonu organizuje preduzeće „Park Palić". 

Subotički mađarski radio
koncert
Palić
Nikola Radonjić

Najnovije

18:16, Frissítve: 17:07

Započela obuka MNS-a iz srpskog jezika

Za program u organizaciji Mađarskog nacionalnog saveta prijavilo se 87 učenika. U prve dve nedelje, od 4. do 15. jula, u Subotici, Bačkoj Topoli, Senti, Kanjiži, Bečeju i Temerinu radiće se u učionicama.

Najčitanije

Svetski poznati lanac robnih kuća u Senti

Građevinski radovi su u punom jeku u Senti, na mestu nekadašnje autobuske stanice, gde jedan od najpoznatijih svetskih lanaca robnih kuća otvara svoj novi tržni centar.

Jutros pucnjava u šumi na Makovoj Sedmici

Jake policijske snage i hitna pomoć su izašle na lice mesta. Kako Panon RTV nezvanično saznaje, došlo je do međusobnog obračuna migranata, više osoba je povređeno. Naš članak se stalno ažurira!