Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Nastavljaju se programi u „VM4K"-u

2020-09-24
20:36
Forrás
Pannon RTV
Vojvođanski mađarski centar za obrazovanje, istraživanje i kulturu (VM4K) od sada ponovo čeka najmlađe, od ponedeljka do subote, sa obnovljenim aktivnostima za decu.

Nastavlja se, ali u izmenjenom obliku i programski sadržaj rezervisan za četvrtak. Tog dana će se održavati razgovori, odnosno biće predstavljeni portreti javnih ličnosti za koje organizatori smatraju da svojim delovanjem utiču na zajednicu, koji su svojim radom i svojom životnom pričom postali poznati. Gost večerašnjeg razgovora, sa kojim je otvorena sezona, bila je glumica Emina Elor, koja je tokom razgovora o svom životu i karijeri između ostalog govorila i o tome na koji način je doživela situaciju sa karantinom tokom epidemije koronavirusa.

Emina Elor, glumica: „Nije mi bilo loše, jer sam se mnogo odmarala. Zaista, toliko nisam nikada spavala. Kuvala sam, šila sam, pravila sam ručne radove. Na neverovatan način sam iskoristila taj period. Na sreću, radim u javnoj ustanovi, dakle materijalno nisam zavisila od situacije sa karantinom ili od zatvorenosti. Naravno, lepo je sada vratiti se i raditi, odnosno pokušati živeti život tako, kao pre karantina. Dakle sada treba zasukati rukave i pravo u sredinu, nazad."

 

VM4K
program
Emina Elor

Slične vesti

Najnovije

Najčitanije

Susreti gljivara na Fruškoj gori

Gljivarsko društvo Novi Sad krenulo je danas u obilazak gljiva na Fruškoj gori. Ljubitelji prirode i gljivari imali su prilike da se upoznaju sa vrstama gljiva koje se nalaze u našem okruženju.