Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Apczi Jenő

Nedimović: dozvoljeno točenje goriva u traktore po ceni od 179 dinara, ali bez točenja u kanistere!

2022.03.11
20:35
Forrás
Pannon RTV
Čedomir Božić i Branislav Nedimović posetili su Čoku i Kanjižu.

Državni sekretar Ministarstva poljoprivrede Čedomir Božić i ministar poljoprivrede Branislav Nedimović su posetili u petak prepodne Čoku i Kanjižu. Posetili su lokalna poljoprivredna gazdinstva, a potom odgovarali na pitanja poljoprivrednika. Ministar poljoprivrede je govorio o trenutnoj premiji za mleko i problemima u proizvodnji mleka. Poručio je voćarima da se nada da će iduće godine moći da šalju sadnice u zemlje Evropske unije.

Branislav Nedimović je govorio i o jednom od najvažnijih problema proizvođača, pitanju snabdevanja gorivom. Rekao je da je doneta odluka da se registrovanim poljoprivrednicima dozvoljava da gorivo u traktore toče po ceni od 179 dinara, ali ne i da toče u posebne kanistere. Nedimović je dodao da nema ograničenja za točenje goriva po ceni od 195 dinara.

Branislav Nedimović
gorivo
traktor

Slične vesti

Najnovije

Najčitanije

Na Paliću je počela proslava Dana Svetog Ištvana

Kao i prethodnih godina, ljudi su i ove godine već u popodnevnim časovima počeli da se okupljaju na centralnoj manifestaciji proslave Dana Svetog Ištvana na obali jezera Palić. Od 15 časova posetioci su imali priliku da obiđu vašar rukotvorina.