Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Juhász Géza

Nema mi auta – odneo ga pauk?

2020.05.14
22:19
2020.05.14
22:27
Forrás
Pannon RTV
U Novom Sadu od sada i na internetu se može prekontrolisati da li nam je pauk odneo automobil.
Pannon RTV/Juhász Géza

Novosadsko javno komunalno preduzeće je na svojoj internet stranici ponudilo je novu uslugu u okviru koje je moguće dobiti tačnu informaciju o tome da li su zaposleni u preduzeću preduzeli mere  ukoliko smo parkirali mimo propisa.

„Odlaskom na naš sajt, bukvalno jednim klikom na pitanje „Da li je pauk odneo moje vozilo?" , ukucate registarski broj svog vozila i dobićete pravovremenu informaciju „Da" ili „Ne". Hteli smo da pojednostavimo dobijanje te informacije. Mi imamo kol centar i broj kol centra gde ljudi odgovaraju i na neka pitanja koja se ne tiču samo pauk vozila, pa ga je nekada teško i dobiti. Da ne pravimo gužve, koje nam u ovom vremenu i nisu potrebne, dolaskom na depo, na ovaj način će oni koji, na žalost, naprave saobraćajni prekršaj, moći da dobiju tu informaciju" rekao je Radovan Jeknić, portparol, JKP „Parking servis" Novi Sad.

pauk
Novi Sad
Parking servis
Radovan Jeknić
autó

Najnovije

12:51

Omladinski kamp u Senti

U Senti je u izvanrednoj atmosferi realizovan od strane senćanskog Istorijskog arhiva i Nacionalnog istorijskog spomen-parka u Opustaseru zajednički priređeni kamp namenjen mađarskim i vojvođanskim srednjoškolcima.
18:09, Frissítve: 19:56

TSC brusi formu pred početak sezone

Fudbaleri iz Bačke Topole su do sada bili na pripremama u Sloveniji, gde su odigrali nekoliko utakmica. U ekipi su i dalje velika očekivanja, njihov cilj je da sledeće sezone prvenstvo završe na trećem mestu.

Najčitanije

Svetski poznati lanac robnih kuća u Senti

Građevinski radovi su u punom jeku u Senti, na mestu nekadašnje autobuske stanice, gde jedan od najpoznatijih svetskih lanaca robnih kuća otvara svoj novi tržni centar.

Jutros pucnjava u šumi na Makovoj Sedmici

Jake policijske snage i hitna pomoć su izašle na lice mesta. Kako Panon RTV nezvanično saznaje, došlo je do međusobnog obračuna migranata, više osoba je povređeno. Naš članak se stalno ažurira!