Ugrás a tartalomra

Nemate signal Pannon TV?

2018-11-06
20:28
Forrás
Pannon RTV
Ukoliko su vam se odnedavno pojavili problemi sa gledanjem programa Pannon TV, prijavite problem!

Za slučaj da su vam se pojavili problemi sa nestankom slike Pannon TV, prijavite i rešite problem. Ukoliko ste korisnik subotičke kablovske televizije problem možete da prijavite na broj telefona 634-089 ili 634-090 ili putem interneta preko linka http://www.postanet.rs/lat/struktura/prijava-za-uslugu.asp?KK=1&TS=27

U slučaju da koristite zemaljsku antenu, problem prijavite na 011/254-43-58 ili e-mailom na kvar@etv.rs ili putem linka http://etv.rs/kontakt/?script=lat izborom opcije "Izaberite službu" i "Prijava kvarova i smetnji".

Ukoliko ste korisnik mreže SBB imate problem sa prijemom programa Pannon TV, kvar prijavite preko linka https://sbb.rs/podrska/kontakt/kontaktiraj-nas.    

Pannon TV

Slične vesti

Najnovije

19:16, Frissítve: 21:05

Davanje krvi spašava živote

Svaki put može spasiti živote. To važi za mnoge stvari, a posebno za davanje krvi. Senćani ovo dobro znaju, zato se jutros velik broj građana prijavilo za dobrovoljno davanje krvi.
18:38, Frissítve: 20:22

U Velebitu spremali ajvar

Ponovo je, po šesti put, u Velebitu održano takmičenje u spremanju ajvara. Iz opštine Kanjiža 15 ekipa nadmetalo se u pripremi najboljeg ajvara.

Najčitanije

Fekszik a másodvetés

Ove godine nevreme obralo rod

Oluja kakvu mnogi ne pamte, najveću štetu napravila je na rodu koji je bio pred berbu: na kukuruzu, kao i voćnjacima punim zrelih jabuka.