Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Nestao čovek u jezeru Palić

2021.06.20
21:25
2021.06.21
19:47
Forrás
Pannon RTV
Policija je danas kasno popodne izašla na obalu Palićkog jezera, gde je, prema nezvaničnim informacijama, jedna osoba nestala u vodi. Zvanična informacija o ovom slučaju nije saopštena.

Prema našim informacijama, prolaznici su čuli muškarca kako doziva u pomoć, i tada su pozvali pomoć. Policija, hitna pomoć i vatrogasci su brzo stigli na lice mesta i započeli potragu. Vatrogasci iz čamca i ovoga trenutka tragaju za nestalom osobom.

Palić

Najnovije

18:00, Frissítve: 18:08

U Bačkoj Topoli veliki broj novozaraženih

U opštini Bačka Topola došlo je do značajnog povećanja broja zaraženih korona virusom. Tokom meseca jula i avgusta nisu zabeležene nikakve infekcije, ali u septembru se u proseku dnevno registruje oko deset slučajeva.
12:37, Frissítve: 15:26

Pokrajina raspisala četiri nova javna konkursa

Prvim javnim konkursom će se podržati kompanije koje su u većinskom vlasništvu žena ili gde su žene većinom u rukovodstvu, rekla je u emisiji „Javni poslovi", Ilona Pelt, pomoćnica pokrajinskog sekretara za privredu i turizam.

Najčitanije

Izgorela automehaničarska radionica u Subotici

Vatrogasci su odmah stigli na lice mesta, ali su mogli samo da zaštite okolne objekte. U požaru niko nije povređen, ali je šteta totalna. Nadležni kažu da nije posredi ljudska greška, već kratak spoj.

Čuvajmo ptice! – edukacija za predškolce

Udruženje „Zelentarka" iz Mola pokrenulo je edukaciju o zaštiti ptica. Posetiće svako obdanište u opštini Ada i predavanjima skrenuti pažnju na očuvanje životinjskog i posebno ptičjeg sveta.