Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Nestao muškarac u Horgošu

2022.01.17
17:33
Forrás
Pannon RTV
U interesu istrage policija ne saopštava detalje.

Prema još nezvaničnim informacijama moguće je da je muškarac nestao još za vikend. Za sada su nepoznati razlozi, a veliki broj policajaca je angažovan na istrazi. Potraga za meštaninom je počela u prepodnevnim časovima – saznajemo iz nezvaničnih izvora. Meštani pretpostavljaju da je  muškarac nestao prethodnih dana, ali im okolnosti nisu poznate.

Prema nepotvrđenim informacijama za ovaj nestanak vezuje se i slučaj motornog vozila koje je zapaljeno proteklog vikenda u blizini autoputa. Pretpostavlja se da postoji veza između nestalog muškaraca i izgorelog automobila. U interesu istrage policija nije želela da saopšti dalje informacije.

nestala osoba
Horgoš
policija

Slične vesti

Najnovije

Najčitanije

Neopravdano visoka cena ogrevnog drveta i peleta

U Srbiji su cene ogrevnog drveta i peleta neopravdano visoke, i prodavci moraju da prestanu sa podizanjem cena - rekao je Igor Braunović, vršilac dužnosti generalnog direktora Javnog preduzeća „Srbijašume".

Igra strpljenja na graničnim prelazima može da počne

Već u ranim popodnevnim časovima, svi oni koji su hteli da pređu u Mađarsku, na graničnom prelazu Horgoš-Reske na autoputu, morali su da čekaju dva i po sata. Ali i na manjim prelazima se čekalo od sat i po do dva sata.

Velika poseta vašaru u Kanjiži

Ove godine, izuzetno je u subotu održan prvi prodajni vašar stoke i zanatskih proizvoda. Izbor je bio velik, kao i interesovanje.