Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Nova odbornička grupa u Bačkoj Topoli

2019-11-07
21:11
Forrás
Pannon RTV
Odbornička grupa – Bačka Topola, naša zajednica – formirana je da objedini potencijale opozicije, rekla je Ildiko Menđan Pletikosić, zamenica šefa odborničke grupe.

Članovima Mađarskog pokreta i jednom članu DZVM-a, priključili su se dve osobe, jedan odbornik koji je sedeo u odborničkoj grupi naprednjaka i jedan nezavisni odbornik. Na konferenciji za štampu odborničke grupe, Ildiko Menđan Pletikosić je rekla da se opozicija mora organizovati jer je trenutna situacija neodrživa.

Ildiko Menđan Pletikosić, odbornica, član odborničke grupe Bačka Topola, naša zajednica: „Trenutna politička situacija je apsolutno neodrživa. Ova vrsta centralizma, partijske vladavine, kompletno stanovništvo vodi u provaliju, bez obzira na to kojoj nacionalnoj zajednici pripada. Kao lokalna grupa, vidimo da institucije demokratije uopšte ne rade i suočavaju se sa mnogim problemima koje lokalni lideri ne rešavaju. Tu je pre svega demografski minus, koji poprima dimenzije egzodusa, a čujemo kako se fabrike otvaraju, otvaraju se radna mesta a odlazak ljudi se ipak ne smanjuje."

Bačka Topola
Ildiko Menđan Pletikosić

Slične vesti

Najnovije

15:50, Frissítve: 15:57

Radosna nedelja

Treće nedelje Došašća slavimo bliskost Gospodnjeg dolaska. Na Adventskom vencu palimo sveću ružičaste boje.
18:43, Frissítve: 18:55

Deca ispunila našu medijsku kuću

Pobednici kreativnog konkursa „Darivati je radost" preuzeli su nagrade. Na konkurs je stiglo ukupno 1347 radova, a mališanima smo priredili program, razna iznenađenja i spremili im poklone.

Najčitanije