Ugrás a tartalomra
Öntik az alapot
Pannon RTV

Nova sportska hala u Despotovu

2019-09-12
19:50
2019-09-12
20:08
Forrás
RTV Pannon
Kamen temeljac novog objekta koje se gradi u naselju u opštini Bačka Palanka postavio je Igor Mirović, predsednik Vlade Vojvodine.
Igor Mirović az alapkőletételen

Izgradnju nove sportske hale u južnobačkom naselju Despotovo Pokrajina podržava sa preko 115 miliona dinara. Planirano je da hala bude završena u roku od šest meseci. U okviru projekta uz sportski objekat biće izgrađen i prilazni put, parkiralište, trotoar i javna rasveta.

Öntik az alapot

Od 2006. godine, Pokrajina je u razvoj opštine Bačka Palanka uložila preko 308 miliona dinara. Između ostalog ostvareni su projekti izgradnje vodovoda, saobraćajne infrastrukture, kao i sportski tereni, rekao je Igor Mirović: „Pokrajinska vlada je zajedno sa lokalnim samoupravama u protekle tri godine za izgradnju sportskih objekata, kao i izgradnju i obnovu fiskulturnih sala u školama, namenila preko jednu milijardu i 100 miliona dinara. Ostale su još samo dve-tri opštine u kojima još treba pripremiti projektnu dokumentaciju. Nakon što se to završi u Novom Kneževcu, Titelu i Beloj Crkvi moći ćemo da se pohvalimo da u svakoj opštini imamo sportsku halu" – naglasio je predsednik pokrajinske Vlade.

Postavljanju kamena temeljca za novi sportski objekat prisustvovali su i Vladimir Batez, pokrajinski sekretar za sport i omladinu, kao i Nedeljko Kovačević, direktor Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine.

Despotovo
sportska hala
Igor Mirović
pokrajinska vlada

Slične vesti

Najnovije

Najčitanije

Prelo – u Bajši oživeli stare običaje

U Bajši su prikazani običaji zimskih poseta. Manifestacija pod nazivom Prelo, održana je u ovom bačkom selu po petnaesti put. Prelo oživljava stare običaje u selu.

Nastavlja se prolećno vreme

Padavine se na našem prostoru očekuju tek u prvoj polovini sledeće nedelje, navodi se u prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Požar na Kvantaškoj pijaci

Na osnovu informacija kojima raspolažemo, rano posle podne zapalilo se smeće na prostoru Kvantaške pijace u Subotici.