Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Dragosavac Viktor

Novi putevi u industrijskoj zoni Bačke Topole

2019-10-15
18:32
Forrás
Express Channel
Završena je 365 metara duga deonica poveza sa Novosadskom ulicom. Gabor Kišlinder, predsednik opštine obišao novu saobraćajnicu.

Kišlinder je rekao da je za izgradnju nove deonice odvojeno 2,3 miliona dinara i da je sada lakši prilaz do Industrijskoj parka. Na ovom prostoru neprestano traju ulaganja i upravo se gradi 180 metara duga i šest metara široka saobraćajnica. Izvođač kaže da će naredne sedmice završiti radove.

Gabor Kišlinder je rekao da su završeni novi pogoni firme „MidMas", kao i nova mlekara, i da će uskoro započeti sa radom. Dodao je da se ulagači stalno interesuju za nove mogućnosti i da trenutno teku razgovori sa tri preduzeća. Od toga, dve firme posluju u oblasti agrara, a treća firma planira ulaganja u oblasti metalske industrije.

Bačka Topola
putevi
Gabor Kišlinder

Slične vesti

Najnovije

Najčitanije

Visoko priznanje za Tibora Varadija

Počele su svečanosti posvećene mađarskoj nauci. Na Univerzitetu Panon u Vespremu vojvođanski akademik Tibor Varadi nagrađen je priznanjem „Venac Etveš Jožefa".

Teška nesreća u Senti

Muškarac od 70 godina, poginuo je danas pre podne u Senti nakon što je pao sa električnog bicikla, piše list „Mađar so".

Tokom praznika – brže preko granice

Ministri unutrašnjih poslova Srbije i Mađarske, Nebojša Stefanović i Šandor Pinter razgovarali su danas su u Novom Sadu o bržem protoku na graničnim prelazima između dve zemlje.

Frižider za 4 miliona?

Međunarodni sajam nameštaja u Beogradu, uz značajne popuste očekuje posetioce sve do nedelje. Pored robe iz serijske proizvodnje zainteresovani mogu da kupe i neke jedinstvene delove nameštaja.

Gužve na granicama

Oni koji u Mađarsku žele da uđu na graničnom prelazu Horgoš-Reske na autoputu treba da računaju na višesatno čekanje.