Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnar Adam

Novi semafor u Kanjiži

2023.05.03
17:09
Forrás
Pannon RTV
Pušten je u rad semafor na raskrsnici ulica Novokneževački put, Banjski venac i Šumski put u Kanjiži. Ukupna vrednost investicije je 5,5 miliona dinara.

Polovinu tih sredstava obezbedila je Opština Kanjiža, a drugu polovinu nadležni pokrajinski sekretarijat. Uskoro će na semaforu biti postavljena i kamera za kontrolu brzine, čime će se povećati bezbednost saobraćaja u tom naselju - rekao je Robert Fejstamer.

Predsednik opštine je naglasio: „Investicija je bila važna jer ta raskrsnica sa jedne strane preseca magistralni put Novi Kneževac-Kanjiža, a sa druge strane imamo tu jedan veliki tržni centar i centralnu autobusku stanicu, čiji rad je upravljač, dakle preduzeće koje pruža turističke usluge, uvek kritikovao zbog toga što autobusi ne mogu preko tu raskrsnicu bezbedno da koriste, saobraćaj je veoma brz, ima i kamionskog saobraćaja, pa je između ostalog i zbog toga ova investicija morala da se realizuje.”

Kanjiža
semafor
Robert Fejstamer

Najnovije

14:50, Frissítve: 17:03

33. Berbanski dani u Horgošu

Izložbom proizvoda i svečanim kulturnim programom su započeli 33. Berbanski dani u Horgošu. Narednih dana u naselju će se prikazati brojni programi, posetioce očekuju sportski sadržaji, takmičenje u kuvanju, vašar, koncerti.

Najčitanije