Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Kerekes Rudolf

Novogodišnji programi

2019.12.29
09:41
Forrás
Pannon RTV
Veliki koncerti u srpskim gradovima u novogodišnjoj noći.

U jedan posle podne DJ Deviantton zabavlja posetioce centra grada Subotice, od 21 časova svira tamburaški ansambl Ravnica, od 21:30 nastupaju Alen Ademović i njegov bend. Tačno u ponoć počinje spektakularni vatromet i prisutni mogu uz valcer “Na plavom Dunavu” zaplesati. U Novom Sadu Lili Artan i svetsko poznati DJ Mahmut Orhan zabavlja publiku, a glavna zvezda večeri biće Bajaga. Na trgu Sečenji u Segedinu odgovorni za dobru zabavu biće Andraš Horvat, Tha Shudras, bend 3+2 i Útközband. Iako se ne očekuje veliki minus i mraz, za doček i prvim danima nove godine stiže hladni talas u naš region. Na zadovoljstvo svih, koji na otvorenom čekaju novu godinu, utorak ujutru se očekuje suvo i sveže, a tokom dana oblačno i hladno vreme.

 

nova godina
program
Subotica
Ravnica
Alen Ademović
Na plavom Dunavu
Novi Sad
Segedin
Tha Shudras
3+2
Útközband

Slične vesti

Najnovije

Najčitanije

U Bačkoj Topoli održan prvi ovogodišnji vašar

Od 9.decembra, i uvođenja vanrednog stanja, u ovom bačkom mestu nije održan ovaj popularan vašar. Nakon ukidanja vanrednog stanja, vašar, koji se tradicionalno održava svake druge nedelje u mesecu, sada je ponovo održan.

Velika gužva formirala se na graničnom prelazu Kelebija-Tompa

Na graničnom prelazu Kelebija-Tompa, u pravcu prema Mađarskoj, danas je formirana mnogo veća gužva od one uobičajene vikendom. U kružnom toku koji povezuje Kelebijski put i Y-krak, nagomilane kamione i automobile usmeravala je saobraćajna policija.