Ugrás a tartalomra
Panon RTV

Oblačno vreme na našem području zadržaće se i tokom vikenda

2020.11.12
13:45
2020.11.12
18:24
Forrás
Panon RTV
I dalje će se zadržati pravo jesenje, hladno vreme. Najviša dnevna temperatura kretaće se oko 12-13 stepeni. Prema prognozama, mrazeve i dalje ne treba da očekujemo.

Sumorno, sparno vreme zadržaće se i u petak. Ujutro i pre podne, u celoj Vojvodini zadržaće se maglovito vreme. Nebo će biti oblačno i u drugoj polovini dana, ali kiše nema u najavi. Dnevna temperatura biće između 10 i 12 stepeni.

Maglovito i vlažno vreme nastaviće se i u subotu i nedelju. Jutarnja temperatura u Vojvodini, za vikend, kretaće se između 1 do 4 stepena, a dnevna temperature u subotu, između 9 i 11 stepeni. Prema prognozama, tokom vikenda je na pojedinim lokacijama moguća sumaglica. Magla može smanjiti vidljivost, zbog toga se preporučuje opreznija vožnja.

Prema prognozama kišu na našem području možemo očekivati početkom naredne nedelje. Očekuje se da će kiša početi da pada u ponedeljak popodne, i to će trajati do utorka uveče. I dalje, međutim, nema izgleda za značajnije zahlađenje u narednom periodu.

vreme
oblačno
vikent

Slične vesti

Najnovije

18:09, Frissítve: 19:56

TSC brusi formu pred početak sezone

Fudbaleri iz Bačke Topole su do sada bili na pripremama u Sloveniji, gde su odigrali nekoliko utakmica. U ekipi su i dalje velika očekivanja, njihov cilj je da sledeće sezone prvenstvo završe na trećem mestu.
17:35, Frissítve: 17:48

Dani lavande u Subotici

Održavaju se Dani lavande u poslovnom centru Železničkog naselja u Subotici koji imaju humanitarni karakter. Posetioci mogu da kupe i sadnice lavande, sečeno cveće, vodu i ulje lavande, kao i druge rukotvorine.

Najčitanije

Pomozimo ocu sa četvoro dece

U subotičkoj porodici Vranka otac sam othranjuje četvoro dece i potrebna mu je naša pomoć. Petočlanoj porodici najpotrebnije su životne namirnice, sredstva za higijenu, kao i građevinski materijal.

Svetski poznati lanac robnih kuća u Senti

Građevinski radovi su u punom jeku u Senti, na mestu nekadašnje autobuske stanice, gde jedan od najpoznatijih svetskih lanaca robnih kuća otvara svoj novi tržni centar.

Automobilom uleteo u jezero

Nezgoda se verovatno dogodila tokom noći kada je krećući se obilaznicom, vozač promašio krivinu i automobilom završio ravno u Krvavom jezeru.

Jutros pucnjava u šumi na Makovoj Sedmici

Jake policijske snage i hitna pomoć su izašle na lice mesta. Kako Panon RTV nezvanično saznaje, došlo je do međusobnog obračuna migranata, više osoba je povređeno. Naš članak se stalno ažurira!