Ugrás a tartalomra
Panon RTV

Oblačno vreme na našem području zadržaće se i tokom vikenda

2020-11-12
13:45
2020-11-12
18:24
Forrás
Panon RTV
I dalje će se zadržati pravo jesenje, hladno vreme. Najviša dnevna temperatura kretaće se oko 12-13 stepeni. Prema prognozama, mrazeve i dalje ne treba da očekujemo.

Sumorno, sparno vreme zadržaće se i u petak. Ujutro i pre podne, u celoj Vojvodini zadržaće se maglovito vreme. Nebo će biti oblačno i u drugoj polovini dana, ali kiše nema u najavi. Dnevna temperatura biće između 10 i 12 stepeni.

Maglovito i vlažno vreme nastaviće se i u subotu i nedelju. Jutarnja temperatura u Vojvodini, za vikend, kretaće se između 1 do 4 stepena, a dnevna temperature u subotu, između 9 i 11 stepeni. Prema prognozama, tokom vikenda je na pojedinim lokacijama moguća sumaglica. Magla može smanjiti vidljivost, zbog toga se preporučuje opreznija vožnja.

Prema prognozama kišu na našem području možemo očekivati početkom naredne nedelje. Očekuje se da će kiša početi da pada u ponedeljak popodne, i to će trajati do utorka uveče. I dalje, međutim, nema izgleda za značajnije zahlađenje u narednom periodu.

vreme
oblačno
vikent

Najnovije

16:44, Frissítve: 16:54

Šta treba uraditi ako nekoga napadne pas?

Nedavno je jedna Subotičanka pretrpela težak napad čopora pasa. Ovaj incident je izazvao dosta bure u gradu, jer se na ulicama često mogu videti psi lutalice, ali isto tako i u parkovima, na trgovima, usamljeno ili u manjim-većim grupama.
14:51, Frissítve: 16:40

Novi rast cena goriva

Cene goriva u Srbiji su povećane, a očekuju se i dalja poskupljenja. Akcize na gorivo su u zemlji porasle 15. februara, to je jedan razlog, dok je drugi rast cene nafte na svetskom tržištu.

Najčitanije

U Kanjiži dostupne tri vrste vakcina

Stanovnici opštine Kanjiža mogu da biraju među tri vrste vakcina. Osim američko-nemačkog „Fajzer-Bajontek" cepiva i kineskog „Sinofarma", dostupna je britansko-švedska vakcina „Astra Zeneka".

Vakcinacija u Senti dobro napreduje

I u Senti se vakcinacija protiv korona virusa odvija brzim tempom. Skoro 20 odsto građana već je primilo vakcinu. To znači blizu 3000 stanovnika, a danas je vakcinisano još 300 pacijenata.