Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Zséli Ágnes

Obnavlja se Dom kulture opštine Novi Bečej

2021.10.13
14:43
Forrás
Pannon RTV
Terasa Doma kulture opštine Novi Bečej dobiće novu krovnu konstrukciju, a isti će biti bogatiji i za jednu kreativnu učionicu. Radove finansira Ministarstvo kulture i informisanja i Lokalna samouprava.
Pannon RTV/Zséli Ágnes

Krovna konstrukcija natkrivene terase ove impozantne ustanove kulture, izgrađene 1976. godine, prokišnjava već skoro 20 godina, pa je ta prostorija do sada postala potpuno neupotrebljiva. Potpuna zamena krova, kao i radovi na renoviranju bivšeg poslovnog prostora od 35 kvadratnih metara na prvom spratu zgrade, počeli su krajem septembra i planirano je da budu završeni do sredine novembra.

Pannon RTV/Zséli Ágnes

Ukupna vrednost investicije je pet i po miliona dinara. Od toga pet miliona obezbeđuje Ministarstvo kulture i informisanja, a pola miliona Opština Novi Bečej.

Novi Bečej
dom kulture
obnavljanje

Slične vesti

Najnovije

17:30, Frissítve: 17:47

Haj-tek škola u Bečeju

U Osnovnoj školi „Petefi Šandor” u Bečeju otvorena je savremena, digitalna učionica. Ova obrazovna ustanova je na konkursu „Haj-tek škola”, Grupacije „Mesaroš”, dobila sredstva u visini od 30 miliona forinti.
12:15, Frissítve: 17:02

Kabare u Čoki

Ženski hor Kulturno umetničkog društva „Dr Tihomir Ostojić” iz Ostojićeva, predstavio je u sredu uveče, u Domu kulture u Čoki, svoju predstavu pod nazivom „Kabare”.

Najčitanije

Pucnjava u Horgošu

Na društvenim mrežama večeras su se pojavili video snimci na kojima se vidi kako jedna grupa migranata šeta ulicama Horgoša, a povremeno se čuje i pucnjava.

Nova akcija policije u Horgošu

U okviru policijske akcije u potpunosti su ispražnjena dva najveća migrantska kampa koja su se nalazila na obodu naselja. Šatori su srušeni, a nagomilano smeće uklonjeno.