Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Zséli Ágnes

Obnavlja se Dom kulture opštine Novi Bečej

2021.10.13
14:43
Forrás
Pannon RTV
Terasa Doma kulture opštine Novi Bečej dobiće novu krovnu konstrukciju, a isti će biti bogatiji i za jednu kreativnu učionicu. Radove finansira Ministarstvo kulture i informisanja i Lokalna samouprava.
Pannon RTV/Zséli Ágnes

Krovna konstrukcija natkrivene terase ove impozantne ustanove kulture, izgrađene 1976. godine, prokišnjava već skoro 20 godina, pa je ta prostorija do sada postala potpuno neupotrebljiva. Potpuna zamena krova, kao i radovi na renoviranju bivšeg poslovnog prostora od 35 kvadratnih metara na prvom spratu zgrade, počeli su krajem septembra i planirano je da budu završeni do sredine novembra.

Pannon RTV/Zséli Ágnes

Ukupna vrednost investicije je pet i po miliona dinara. Od toga pet miliona obezbeđuje Ministarstvo kulture i informisanja, a pola miliona Opština Novi Bečej.

Novi Bečej
dom kulture
obnavljanje

Najnovije

15:11, Frissítve: 17:42

Brini o zubima i osmehni se zdravo

Treća sedmica u maju posvećena je zdravlju zuba. Do 22. maja širom Srbije stomatolozi će skrenuti pažnju na važnost zdravlja usta i zuba, jer je to deo opšteg zdravlja pojedinca.
15:18, Frissítve: 17:42

Poskupljuje i letovanje

Inflacija i rast cena izazvani ratom u Ukrajini neće poštedeti ni sektor turizma. Cene goriva stalno rastu, pa su zbog toga i prevoznici i turističke agencije primorane da prilagođavaju i svoje ponude.

Najčitanije

Apel za pomoć porodici iz Kelebije

Pre godinu dana ekipa Panon RTV-a je već snimila prilog o ovoj porodici, kada su mnogi gledaoci i slušaoci pritekli u pomoć, ali se od tada Ljubičino zdravstveno stanje mnogo pogoršalo, najveća je potreba za pelenama.

Igra strpljenja na graničnim prelazima može da počne

Već u ranim popodnevnim časovima, svi oni koji su hteli da pređu u Mađarsku, na graničnom prelazu Horgoš-Reske na autoputu, morali su da čekaju dva i po sata. Ali i na manjim prelazima se čekalo od sat i po do dva sata.