Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Zséli Ágnes

Obnavljanje svlačionica Sportsko-rekreativnog centra „Jedinstvo" u Novom Bečeju

2022.06.13
18:24
Forrás
Pannon RTV
Četiri svlačionice Sportsko-rekreativnog centra „Jedinstvo", koji je sagrađen 1986. godine, nalaze se u takvom stanju da im je obnova više nego potrebna.

Za trideset šest godina one nikada nisu bile renovirane, pa se zbog toga sada nalaze u veoma lošem stanju.

Ranko Janjić, direktor ove Javne ustanove, kaže da je u svlačionicama veličine oko 30 kvadratnim metara, u najvećoj meri propao sanitarni čvor, koji će biti kompletno renoviran. To znači da će prostorije dobiti novu vodovodnu instalaciju, slavine, tuševe, ali će i zidovi dobiti nove pločice.

 

Inače, na samom objektu, koji ima oko 3 hiljade kvadrata, u proteklih devet godina urađeno je više radova. Između ostalog, tribina je dobila četiri stotine plastičnih stolica, objekat je opremljen sistemom video nadzora sa četrnaest kamera, velika sala od 1200 kvadrata je pored postojećeg dobila novi elektronski semafor, novim parket i energetski štedljivo led osvetljenje.

Pored toga, krovna konstrukcija od belog lima se godinama redovno obnavlja, kako bi se sprečilo prokišnjavanje.

Radovi na renoviranju svlačionica počeće sredinom jula, a isti trebalo da budu završeni do 1. Septembra, a ne do kraja oktobra, kako je prvobitno predviđeno. Ukupna vrednost ove investicije je 5 miliona 800 hiljada dinara, od čega 5 miliona obezbeđuje Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu, a osamsto hiljada dinara Opština Novi Bečej.

Sportsko-rekreativnog centar
Jedinstvo
Novi Bečej

Slične vesti

Najnovije

13:15, Frissítve: 16:41

Komemoracija Dana Svetog Ištvana u Tordi

U Tordi su se zahvalnom misom, osvećenjem novog hleba, svečanim programom i polaganjem venca na spomenik Svetog Ištvana, prisećali kralja osnivača Mađarske. Malo naselje u dijaspori jedno je od onih u srednjem Banatu koje ima njegov javni spomenik.
12:28, Frissítve: 16:48

U Srbiju vraćena ukradena slika

Slika "Blagoveštenski sabor u Sremskim Karlovcima 1861" Vlaha Bukovca vraćena je u Srbiju. Delo hrvatskog secesijskog slikara ukradeno je pre 29 godina od kada je ukradena iz sporedne zgrade Muzeja Vojvodine u Čelarevu.

Najčitanije

Na Paliću je počela proslava Dana Svetog Ištvana

Kao i prethodnih godina, ljudi su i ove godine već u popodnevnim časovima počeli da se okupljaju na centralnoj manifestaciji proslave Dana Svetog Ištvana na obali jezera Palić. Od 15 časova posetioci su imali priliku da obiđu vašar rukotvorina.

Motociklizam je doživljaj života na dva točka

Armija motocikala, kožne jakne i rok muzika - to su neizostavni elementi jednog dobrog moto susreta. To su karakteristike i moto susreta u Molu, koji je organizovan drugi put i koji je već sada veoma popularan.