Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Dobó Krisztián

Obnova puteva u Rumi

2020.06.09
21:14
Forrás
Pannon RTV
U toku su radovi na proširenju i izgradnji ulica 15. maja i 15. avgusta.

Za investiciju vrednu 320 miliona dinara, pokrajinska vlada obezbedila je 200 miliona dinara, a preostali iznos lokalna samouprava. Obnova podrazumeva sređivanje putne infrastrukture, izgradnju pešačke staze i mesta za parkiranje, sređivanje kolovozne trake, kao i izgradnju vodovodne i kanalizacione mreže, postavljanje javne rasvete i saobraćajne signalizacije.

Ruma
obnova
put
ulica
izgradnja
proširenje

Slične vesti

Najnovije

18:19, Frissítve: 19:26

Sa dronovima i robotima za napredak učenika

Rotari klubovi Beograda i Novog Sada donirali su 200 dronova i 200 robota informatičkim sekcijama u vojvođanskim školama, i to u okviru projekta pod nazivom „Za lepšu školu”. U isto vreme renoviran je i nameštaj u 25 vojvođanskih vrtića.
12:39, Frissítve: 16:06

Banjska i dalje pod blokadom

Selo Banjska na severu Kosova i Metohije već je četvrti dan pod blokadom. U incidentu koji se tokom vikenda desio kod tog sela poginulo je nekoliko Srba i jedan kosovski policajac, a od strane prištinskih vlasti privedeno je nekoliko lokalnih Srba.
08:55

Dan žalosti u Srbiji

Vlada Republike Srbije proglasila je sredu za Dan žalosti povodom tragičnih događaja na Kosovu i Metohiji. Mediji moraju da emituju sadržaje prilagođene Danu žalosti.

Najčitanije