Ugrás a tartalomra
covid19.rs

Od 9787 testova, 516 je bilo pozitivno

2022.05.09
17:37
Forrás
covid19.rs
Broj zaraženih korona virusom u Srbiji porastao je u odnosu na jučerašnji dan.

Prema poslednjim podacima, od 9787 testiranih uzoraka, infekcija je identifikovana kod  516 osoba. Od komplikacija nastalih kao posledica ove bolesti od juče je preminulo još 5 ljudi. Na bolničkom lečenju se nalazi 319 pacijenata, od kojih je 16 priključeno na respirator.

virus
virus korona
korona virus
korona brojke
Srbija

Slične vesti

Najnovije

12:08, Frissítve: 12:18

Doprinos ograničenja

Majstorska radionica Međunarodne umetničke kolonije „9+1" u Staroj Moravici organizovana je 20. put. Tema ovogodišnjeg stvaralačkog kampa je: Doprinos ograničenja.
08:14, Frissítve: 09:45

Šta znači zeleno daljinsko grejanje?

Ekološki prihvatljivo, zeleno daljinsko grejanje postaje sve više rasprostranjeno u međunarodnoj praksi, uglavnom u Zapadnoj Evropi, ali već vidimo dobre prakse koje se primenjuju u zemljama u okruženju Srbije.
15:19, Frissítve: 16:27

Osušena, tanka i mala zrna, male glave

U Opštini Kanjiža berba suncokreta počela je skoro dve nedelje ranije nego prethodnih godina. Štete izazvane sušom su velike, gubitak roda je mnogo veći od očekivanog, prinos se kreće između 700 i 1000 kilograma po hektaru.
13:49, Frissítve: 14:00

Vreme je sve toplije

Zbog vrućina je u Severnoj i Istočnoj Srbiji na snazi narandžasti meteo alarm. Širom Mađarske je na snazi upozorenje na vrućinu trećeg stepena, koje traje do petka u ponoć.

Najčitanije

Na Paliću je počela proslava Dana Svetog Ištvana

Kao i prethodnih godina, ljudi su i ove godine već u popodnevnim časovima počeli da se okupljaju na centralnoj manifestaciji proslave Dana Svetog Ištvana na obali jezera Palić. Od 15 časova posetioci su imali priliku da obiđu vašar rukotvorina.

Eko park i igralište za mlade!

Kanjiža je bogatija za jedno novo igralište i društveni prostor. Staro igralište u Mostarskoj ulici je naime u potpunosti transformisano, dodati su novi elementi.