Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Csipak Edvin

Od danas privremena promena saobraćanja autobusa u Subotici

2022.06.29
12:31
Forrás
Pannon RTV
Od srede, 29. juna, do subote, 2. jula, u periodu od 7 do 17 časova zbog radova u ulici Somborski put, u delu ulica Matije Gupca i Zagrebačke neće biti u upotrebi stajalište "Lifka" u oba smera.

Navedeno zatvaranje autobuskog stajališta će dovesti do promena u saobraćanja linija i to:

Linija 1a „Kelebija opština- Novo Naselje“ će, u oba smera, saobraćati ulicom Petefi Šandora to jest neće biti u upotrebi stajalište „Lifka“ i „ Preradovićeva ulica“.

Linija 3 „Makova Sedmica-Bajski put“ će saobraćati Zagrebačkom ulicom. Neće biti u upotrebi stajališta „Matije Gupca“ i „Lifka“. Umesto navedenih stajališta u upotrebi će biti stajalište „Politehnička škola“.

Linija 4 „Veliki Radanovac-Lifka“ će saobraćati trasom linije u odlasku to jest Zagrebačkom ulicom do stajališta „Preradovićeva“ koje će biti poslednje stajalište linije “ dok će početno stajalište u smeru Velikog Radanovca biti stajalište „Sarvaš“.

Linija 6 „Mali Bajmok-Vikend naselje“ će saobraćati Zagrebačkom ulicom. Neće biti u upotrebi stajališta „Matije Gupca“ i „Lifka“. Umesto navedenih stajališta u upotrebi će biti stajališta „Politehnička škola“.

Linija 8 „Železničko naselje-Aleksandrovo“ će saobraćati Preradovićevom ulicom i dalje kroz ulicu Petefi Šandora. Neće biti u upotrebi stajalište „Lifka“. Umesto navedenog stajališta autobusi će koristiti stajalište „Preradovićeva“.

Linija 8a će iz smera Železničkog naselja saobraćati do stajališta „Preradovićeva“. dok će početno stajalište u smeru Železničkog naselja biti stajalište „Sarvaš“.


Linija 10 smera Palić naselja saobraćati do stajališta „Preradovićeva“ dok će početno stajalište u smeru Palić naselja biti stajalište „Sarvaš“.

Autobusi će saobraćati po redu vožnje za radni dan.

Za vreme obustave saobraćaja na stajalištu „Lifka“ putnicima prigradskih naselja koji inače koriste stajalište „Lifka“ imaće na raspolaganju stajališta na Somborskom putu „Sarvaš“ u smeru ka gradu, odnosno u smeru ka prigradskim naseljima. Linije 22, 26, 28 za navedeno vreme saobraćaju Zagrebačkom ulicom u dolasku i u povratku.

Navedenih dana pre 7, odnosno nakon 17 časova autobusi će saobraćati uobičajenim trasama.

Subotica
Subotica trans

Najnovije

Najčitanije

Na Paliću je počela proslava Dana Svetog Ištvana

Kao i prethodnih godina, ljudi su i ove godine već u popodnevnim časovima počeli da se okupljaju na centralnoj manifestaciji proslave Dana Svetog Ištvana na obali jezera Palić. Od 15 časova posetioci su imali priliku da obiđu vašar rukotvorina.

Eko park i igralište za mlade!

Kanjiža je bogatija za jedno novo igralište i društveni prostor. Staro igralište u Mostarskoj ulici je naime u potpunosti transformisano, dodati su novi elementi.