Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Od danas testiranje na koronavirus u Institutu za javno zdravlje u Subotici

2020.07.10
11:33
2020.07.10
14:07
Forrás
Pannon RTV, Blic
Međutim, testiranje u Subotici mogu tražiti samo oni kod kojih su se pojavili simptomi ili starije osobe koje treba da se smeste u starački dom.

Test PCR na individualni zahtev, Subotičani mogu da obave najbliže u Somboru, cena ovog testiranja je 6000 dinara i obavezno je prethodno zakazivanje termina. Ovde se dnevno može testirati do 30 osoba a rezultat se dobije u roku od 24-48 sati.

Institut za javno zdravlje
Subotica
koronavírus
testiranje
Sombor
PCR

Slične vesti

Najnovije

15:26

Dan nezavisne Mađarske

Dana 16. juna 1958. godine su pogubljeni mučenici mađarske revolucije i rata za nezavisnost iz 1956. godine, kao i povlačenje sovjetskih trupa juna 1991. godine obeležava se kao Dan nezavisne Mađarske.
12:30, Frissítve: 17:44

Počelo 66. Sterijino pozorje

U Novom Sadu je otvoreno 66. Sterijino pozorje-pozorišni festival. Ovogodišnja manifestacija je nazvana "Zlu vremenu, uprkos", signalizirajući na negativne učinke koronavirusa. Ceremonija otvaranja je bila praćena sa velikim interesovanjem.
14:03

Nagrađeni talenti iz Vojvodine

U Subotici je održana svečanost na kojoj su nagrađeni izvrsni mađarski đaci i studenti iz Vojvodine, izabrani su "Ambasadori talenta". Pobednici su dobili prigodnu plaketu, prigodni poklon i podsticaj koji im je obezbedio Mađarski nacionalni savet.

Najčitanije

Dogovor o obnovi crkve u Bajmoku

Sporazum o obnovi potpisan je danas u sedištu Subotičke biskupije. Radove koji će na crkvi Svetog Petra i Pavla početi krajem leta, finansiraju subotička lokalna samouprava i država Mađarska.