Ugrás a tartalomra
Pixabay/StockSnap

Od petka ponovo padavine

2020-11-18
17:33
Forrás
Pannon RTV
Na više mesta zadržaće se magla, u zoru moguć mraz.

U četvrtak je moguće blago razvedravanje, i prema prognozi nema izgleda za padavine. Najviša dnevna temperatura kretaće se između 11 i 13 stepeni Celzijusa.

Ozbiljnije zahlađenje i kiša stižu u petak. Tokom dana temperatura neće prelaziti 10 stepeni.

Tokom vikenda temperatura vazduha će stalno padati, biće kišovito i hladno vreme sa maksimalnim temperaturnim vrednostima između 7 i 8 stepeni.

Na mnogo mesta zadržaće se maglovito vreme, a u zoru je moguć mraz.

vreme
meteorologija
padavina
kiša
magla
mraz

Najnovije

16:44, Frissítve: 16:54

Šta treba uraditi ako nekoga napadne pas?

Nedavno je jedna Subotičanka pretrpela težak napad čopora pasa. Ovaj incident je izazvao dosta bure u gradu, jer se na ulicama često mogu videti psi lutalice, ali isto tako i u parkovima, na trgovima, usamljeno ili u manjim-većim grupama.
14:51, Frissítve: 16:40

Novi rast cena goriva

Cene goriva u Srbiji su povećane, a očekuju se i dalja poskupljenja. Akcize na gorivo su u zemlji porasle 15. februara, to je jedan razlog, dok je drugi rast cene nafte na svetskom tržištu.

Najčitanije

U Kanjiži dostupne tri vrste vakcina

Stanovnici opštine Kanjiža mogu da biraju među tri vrste vakcina. Osim američko-nemačkog „Fajzer-Bajontek" cepiva i kineskog „Sinofarma", dostupna je britansko-švedska vakcina „Astra Zeneka".

Vakcinacija u Senti dobro napreduje

I u Senti se vakcinacija protiv korona virusa odvija brzim tempom. Skoro 20 odsto građana već je primilo vakcinu. To znači blizu 3000 stanovnika, a danas je vakcinisano još 300 pacijenata.