Ugrás a tartalomra

Od ponedeljka noviteti u programima RTV Pannon

2019.09.29
19:18
2019.09.29
19:26
Forrás
Pannon RTV
U ponedeljak počinje jesenja programska šema, kreću nove emisije a stari popularni sadržaji se vraćaju na TV Pannon, Pannon radio i Subotički mađarski radio.

Gledajte nas i slušajte, jer je naša medijska kuća pripremila još atraktivniji program koji startuje 30. septembra.

Mladalački, zabavni zvuk Pannon radija pušta se sa dobro poznate frekvencije od 91,5 MHz, sa puno dobre muzike i malo priče. Zabavni Jutarnji program se već vratio posle letnje pauze, emisija Presso je stalno sa slušaocima, a četvrtkom uveče ponovo stiže Rock Idila sa Skofijem. Subotom kreće novi program o zdravom načinu života, sa temama o sportu, zdravlju i ishrani a koji će voditi Monika Kokai. Sredom će takođe biti promene.

“Sredom uveče umesto Rock café biće KultCafé, pripremaće ga Zoltan Brašnjo i Zoltan Šanta kao i do sada. Nekada smo imali program KultCafé, bio je subotom i trajao je četiri sata. Sad će biti sredom i trajaće dva sata. Može sve stati što se tiče popularne kulture: muzika, filmovi, serije, književnost, pozorište“ objašnjava Georgina Šoš, glavna i odgovorna urednica Pannon radija.

Pannon RTV

Subotički mađarski radio od 19. avgusta se emituje na novoj, samostalnoj frekvenciji od 107,1 MHz, tokom celog dana. Zabavni i servisni sadržaji, kao i dobro poznata retro muzika čekaju slušaoce. Večernji koktel od 21 sat imaće poseban izbor muzike. Jedna od najpopularnijih muzičkih emisija uživo, SMR koncert se ponovo pojavljuje.

“Baš će sledeće nedelje biti posebno izdanje naše emisije, to jest krajem septembra da budem precizniji. Nastupaće mađarski bend Terra Profonda. Bili su na jednom vojvođanskom festivalu i posle su nas počastili svojim prisustvom. Otpevali su par pesama, čak i više od onog koliko se inače traži od izvođača. Lepo su se proveli“ kaže Gabor Agardi glavni i odgovorni urednik Subotičkog mađarskog radija.

Pannon RTV

Na TV Pannon ponovo kreće magazin-emisija “Javni poslovi” od 17 časova. Biće vesti, Dnevnik u 17.30, nakon njega je magazin “Javni poslovi” na uobičajen ali malo drugačiji način. Biće više uključenja i intervjua uživo. Biće još nekih noviteta.

“Imaćemo “Javne poslove Plus”, gde ćemo stavljati teme koje nisu toliko javne ili političke, nego su malo opuštenije. U njoj će se pronaći ljudi koji zaista ne prate javni život i politiku, a mislim na kulturu i muziku. Od 7 sati uveče “Javni poslovi Plus” zameniće “Subjektiv” - govori nam zamenik glavnog i odgovornog urednika Pannon TV Arpad Loboda.

Pannon RTV

Pored svojih produkcija, Pannon televizija priprema i nove tematske programe za bogatu jesenju programsku šemu. “Još nije bilo na Pannon televiziji, od sada će radnim danima uveče a preko vikenda u popodnevnim satima biti skrivena kamera. “ rekla je glavna urednica specijalnih emisija Monika Maraci Barabaš.

Tokom praznika biće prikazani hit filmovi, zatim će vredni i nagrađeni dokumentarni filmovi biti uvršteni u program. U sopstvenoj produkciji se priprema 5-6 filmova, koje će gledaoci videti na Pannon televiziji do sledećeg leta.

RTV Pannon
Georgina Šoš
Radio Pannon
Subotički mađarski radio
Gabor Agardi

Slične vesti

Najnovije

Najčitanije

Prekinut je eksperiment prve Eko-države na svetu

Šri Lanka je prošlog vikenda odustala od ambicije da postane prva nacija na svetu koja sprovodi u potpunosti organsku proizvodnju, pa je odmah ukinuta i zabrana uvoza pesticida i drugih poljoprivrednih sirovina.