Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Od ponedeljka povratak emisije "Javni poslovi"

2021.01.22
20:20
Forrás
Pannon RTV
Magazin emisija Panon televizije prikazivaće se na našem kanalu radnim danom od 18:05 sati. Urednici, voditelji i kreatori već se pripremaju za početak.

Studio emisije "Javni poslovi" je još uvek prazan. Na stolicama nema gostiju, a nedostaju i snimatelji i voditelj. Ali to neće još dugo biti slučaj. Naša magazine emisija ponovo će se pojaviti na malim ekranima.

„U ponedeljak ćemo se u emisiji "Javni poslovi" detaljnije pozabaviti vakcinacijom i imunizacijom. Pored toga biće reči o organizaciji obrazovanja. Odnosno u vezi restitucije ćemo predstaviti dvorac Karas u Horgošu. " rekao je Gabor Juhas, odgovorni urednik emisije "Javi poslovi".

Kad pripremamo emisiju takođe vodimo računa da naši gosti i mi sami budemo bezbedni.

„Za naše goste će važiti ista pravila kao i za zaposlene na Panon RTV-u. Po dolasku moraju nositi masku. Na ulazu kod porte će se izvršiti merenje telesne temperature i dezinfekcija ruku, a razgovor će se odvijati pod maskom u studiju. Jedan gost može biti u studiju istovremeno." rekla je Anita Farago, direktorica produkcije Panon RTV-a

Pannon RTV

Georgina Šoš uređuje emisiju koja će se emitovati u sledeći petak. Kaže da je ova emisija dobra jer pruža priliku novinaru da unese deo sebe i da predstavi dobre ciljeve. Na primer, prihvatili smo slučaj Olivera Pala Gajodija iz Bajmoka.

„Kao urednica emisije "Javni poslovi" mogu da uključim teme koje su nam posebno važne, a to su teme bliske nama samima. U mom slučaju to su teme vezane za decu i porodicu, zaštitu životne sredine ili pak predstavljanje mladih preduzetnika početnika. " rekla je Georgina Šoš, urednica emisije "Javni poslovi".

Pokušavamo da na jasan način objasnimo odluke koje utiču na živote svih nas i da zajedno sa našim gostima, pronađemo putkaz kroz mnoštvo informacija koje nas okružuju.

Pannon RTV

„Teme koje su meni najbliže su vezane za politiku i ekonomiju. Bilo da je to Srbija, Mađarska ili spoljna politika, takođe se snalazim u određenim segmentima kulture. Zaista volim kada možemo da izveštavamo o temama detaljnije i šire nego što se to čini u Vestima. " rekao je Arpad Loboda, urednik-voditelj emisije "Javni poslovi".

"Javni poslovi" su kreativna emisija. Lakše je birati između tema nego u Vestima, gde se obrađuju dnevne vesti, kaže Atena Farkaš, urednica i voditeljka.

„Može se razgovarati o temi opširno, ne samo površno ističući ključne stvari, nego je analizirati iz svih uglova, detaljnije. Bolje istražiti različite teme koje zanimaju ne samo nas već i gledaoce. " rekla je Atena Farkaš.

Dakle, voditelji, urednici i kolege u potpunosti su spremni za ponovni početak emisije "Javni poslovi". Nemojte zaboraviti, ponedeljak u 18:05 sati emisija "Javni poslovi" na televiziji Panon.

Javni poslovi
emisija

Slične vesti

Najnovije

Najčitanije