Ugrás a tartalomra

Od sutra pojačana kontrola saobraćaja u Srbiji

2021.12.05
20:27
Forrás
Pannon RTV
Od ponedeljka do nedelje pojačana kontrola saobraćaja posebno će se fokusirati na vozače koji za volan sednu pod dejstvom alkohola ili psihoaktivnih supstanci.

U saobraćajnim nesrećama u Srbiji svaka peta žrtva poginula je zbog toga što je vozač bio pod uticajem alkohola. Od početka godine saobraćajna policija je iz saobraćaja isključila 45 hiljada vozila zbog pijanih vozača, a 1.400 vozača zbog toga što su bili pod uticajem psihoaktivnih supstanci.

saobraćaj

Najnovije

16:57, Frissítve: 17:46

Rusi malo plaćaju jabuke

Izvoz jabuka u Rusiju je ponovo uspostavljen. Postoji potražnja za kvalitetnim voćem sa peskovitog tla, ali proizvođači nisu zadovoljni sa cenom jer, kako kažu, ona ne pokriva ni troškove proizvodnje.
16:11, Frissítve: 17:45

U Subotici se vakciniše sve više mladih

Vakcina protiv korona virusa, na vakcinalnom punktu u Subotici, i dalje se može primiti bez prethodne registracije. Većina ljudi dolazi da primi treću dozu vakcine. Poslednjih dana se sve više mladih odlučuje da primi vakcinu.

Najčitanije

U Horgošu veće prisustvo policije

Od jutros je u Horgošu veće prisustvo policije. Pretpostavlja se da traže nestalog muškarca kojem se, tokom prošlog vikenda, u naselju izgubio svaki trag.