Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szalai Adrián

Od sutra se vraća više naših televizijskih i radijskih emisija

2021.09.19
16:16
2021.09.19
16:21
Forrás
Pannon RTV
Nakon letnje pauze, Radio-televizija Pannon i Subotički mađarski radio od ponedjeljka prelaze na jesenju programsku šemu.

Na programu televizije Pannon, nakon Dnevnika u pola šest, ponovo će od 18.05 biti emitovana emisija „Javni poslovi" (Közügyek), a na male ekrane se vraća i „Sportski ponedeljak" (Sporthétfő), sa sportskim događajima iz Vojvodine. Ljubitelji kulture mogu se svake druge srede informisati iz emisije „Vitraž" (Vitrázs), koja debituje sa novim izgledom, ali gledaoce nećemo ostaviti ni bez fizičke aktivnosti, jer čekamo pred malim ekranima sve one koji žele da se fizički aktiviraju, dva puta dnevno, u emisiji „Fit minute" (Fitt percek), a pored toga sa novim epizodama stiže i naša emisija pod nazivom „Kovčeg sa blagom" (Kincsesláda).

Za one koji žele da nauče srpski, nudimo jednu novu emisiju: od ponedeljka do petka, pre- i poslepodne, emitujemo časove srpskog jezika, koji vam od osnova pokušavaju pomoći u učenju jezika.

Naše dobro poznate, popularne emisije, nastavljaju se i dalje, tako će se emisija „Kamera snima" (Forog a kamera) prikazivati u utorak svake druge nedelje, ali tu su i emisije „Subjektiv" (Szubjektív), „Naša vera" (Hitünk), „Közel-kép", „Pannon Gazda", „Zaštita prirode bez granica" i „Kalamáris".

Pannon RTV

Od sutra se vraća i jesenja programska šema Pannon radija, pa će tako u ponedeljak ujutro od šest časova slušaoce ponovo buditi ekipa emisije „Reggeli".

Naša dnevna, zabavno - informativna emisija, „Presszo" može se slušati od 10 do 16 sati na 91.5 Mhz, a nakon nje sledi emisija „Pad Zvezda" (Csillaghullás), sa Alenom Borošom.

Vraćaju se i naše druge popularne emisije poput „KultCafe"-a, „Rockidill"-a, „Popliste", „Uznemiravanje tišine" (Csendháborítás), „Fit Zone" , a nedeljom pre podne emisija „Best of Reggeli". Naše informativne emisije možete slušati uživo svakog sata već od sedam ujutru do osam uveče.

Jesenja programska šema od sutra počinje i na Subotičkom mađarskom radiju. Naše kolege takođe pripremaju i nove sadržaje, ali će se nastaviti i sa emitovanjem već dobro poznatih emisija.

Emisiju „Početak dana" (Napindító) možete slušati u ponedjeljak već od 6 časova ujutro na 107,1 MHz. Jutarnjoj šemi je dodata jedna nova rubrika: svake druge nedelje u ponedeljak u emisiji pod nazivom „Paragraf" (Paragrafus), voditelji će pokušati da reše pravna pitanja koja su slušaoci postavili, i to uz pomoć stručnjaka.

Dnevna emisija SMR -a, „Mozaik", slušaoci i dalje mogu da prate od 10 do 16 časova. Kao i do sada, i u nastavku će radnim danima na programu biti emisije „Ringišpil" (Körhinta), sa laganijim, zabavnijim sadržajima. Neće takođe izostati ni popularna emisija za ispunjavanje želja slušalaca, nedeljom od 11 do 16 sati.

Televizija Pannon
Radio Pannon
Subotički mađarski radio

Slične vesti

Najnovije

15:49, Frissítve: 17:08

Mađarska nacionalna politika živi svoje zlatno doba

Zahvaljujući mađarskim novinarima u dijaspori, može se reći da mađarska nacionalna politika trenutno živi svoje zlatno doba - rekla je Katalin Sili na Konvenciji udruženja mađarskih novinara u dijaspori, koje je održano u mađarskom mestu Tengelic.
18:04, Frissítve: 19:37

Avantura prikupljanja smeća

Zagađenje reke Tise otpadom je veliki problem očuvanja prirode. Sa ciljem da se taj otpad ukloni, formirana je ekspedicija na reci Tisi pod nazivom "PET kupa".

Najčitanije