Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Odmarajte se uz muziku na Paliću i talasima Subotičkog mađarskog radija

2021.07.25
10:56
2021.07.25
18:27
Forrás
Pannon RTV
U Muzičkom paviljonu u subotu uveče nastupio je Subotički duvački orkestar. Orkestar je svirao od 18 časova, a na programu su bile kompozicije klasične muzike.
Pannon RTV

Nastup je uživo prenosio Subotički mađarski radio, u okviru „Letnjih koncerata", programa koji je organizovalo javno preduzeće „Park Palić". Naredni nastup biće 31. jula kada će u Muzičkom paviljonu nastupiti Nikola Radonjić, subotički rok muzičar. Slušaoci radija i ovaj koncert moći će da prate iz svojih kuća – naglasio je Gabor Agardi, zamenik direktora Panon RTV-a.

Pannon RTV

„Ovde smo na Muzičkom paviljonu na Paliću, Subotički duvački orkestar svira poznate teme i to uživo prenosi Subotički mađarski radio. Planiramo da od sada ove koncerte koji će se održavati u Muzičkom paviljonu redovno prenosimo na našim talasima na 107,1 MegaHerca" rekao je Gabor Agardi, zamenik direktora na Panon RTV-u.

Palić
Subotički mađarski radio
Gabor Agardi

Najnovije

Najčitanije

Izgorela automehaničarska radionica u Subotici

Vatrogasci su odmah stigli na lice mesta, ali su mogli samo da zaštite okolne objekte. U požaru niko nije povređen, ali je šteta totalna. Nadležni kažu da nije posredi ljudska greška, već kratak spoj.