Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Nikola Perušić

Održan tradicionalni kup u jedriličarstvu Reful 2020

2020.10.18
20:05
Forrás
Pannon RTV
Na Paliću su se ovog vikenda takmičili jedriličari, uspešno je održana regata.

Tokom vikenda je na Palićkom jezeru održan tradicinalni Reful kup u jedriličarstvu. U klasi L Radial zlatnu medalju je osvojio Robert Kovač, srebrnu Kristina Boja i bronzanu Relja Kresović, u kategoriji Laser prvi je Danilo Bešić, drugi Robert Kovač, treći Igor Ujvari, dok je u klasi Laser 4.7 zlatno odličje izborio Viktor Batižić, srebro Petra Buljovčić, a bronzu Aleksa Sretenović.

U dečjoj klasi Optimist prvi je Luka Sretenović, drugi Molnar Bertalan, a treći Roland Kovač.

Takmičenje je proteklo u sportskoj atmosferi sa mestimično jakim vetrom, a glavni organizator, predsednik jedriličarskog kluba Reful sa Palića Zlatko Buljovčić je nakon uručenja odličja poželeo da se sledeće godine pod boljim okolnostima organizuje takmičenje jer su bili prisutni takmičari iz palićkih klubova Palić i Reful, novosadske Vojvodine i beogradske Palilule.

Reful
jedriličarstvo

Najnovije

11:47, Frissítve: 12:14

Predstavljanje maski mohačkih bušara u VM4K

Svi oni koji su u četvrtak uveče posetili klupske prostorije Vojvođanskog mađarskog obrazovnog, kulturnog i istraživačkog centra (VM4K) u Subotici su mogli da saznaju više o trikovima rezbarenja maski bušara i njihovoj istorijskoj povorci.
16:01, Frissítve: 17:03

Uspešnih preduzetnika ima i u malim naseljima

Investicija u firmi „MetalCorp“ u Staroj Moravici, realizovana u okviru podrške Fondacije Prosperitati za srednja i velika preduzeća od izuzetnog značaja, predata je na upotrebu. Preduzeće je 2017. i 2019. godine uspešno konkurisalo kod Fondacije.

Najčitanije