Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Apczi Jenő

Održan vašar u Kanjiži

2021.05.23
19:04
2021.05.23
19:21
Forrás
Pannon RTV
Na prvom ovogodišnjem vašaru stoke, ručnih radova i izlagača prisustvovao je velik broj posetilaca. Više od 120 prodavaca je ponudilo svoju robu, bilo je i besplatnog merenja krvnog pritiska i šećera u krvi, kao i bogat dečji program.

Po toplom i sunčanom vremenu sva prodajna mesta su bila popunjena do poslednjeg mesta, ali ni posetilaca nije manjkalo.

Šandor Rekecki, Kanjiža: „Stvarno mi se sviđa. Doživeo sam sedamdeset godina, ali pre nisam video ovakav sajam. Dobro, nema stočnog vašara, ali može se naći sve drugo što želimo na ovom vašaru."

Pannon RTV/Apczi Jenő

Više od 120 prodavaca je ponudilo svoju robu posetiocima.

Ibolja Rafai, Kanjiža: „Izrađujem nakit, izložila sam nakitom od kristala. Najviše volim nakit od kristala. "

Čaba Virag, Stara Moravica: "Proizvodimo različite vrste čilija i od njih pravimo različite umake od čilija, i različite stvari."

Pannon RTV/Apczi Jenő

Zadovoljni su bili i organizatori vašara.

Silvia Hajaš, sekretar saveta Mesne zajednice Kanjiža: "Ispunili smo ceo prostor predviđen za vašar i bili smo prisiljeni da ga proširimo, puno je ljudi takođe došlo iz Kule, Temerina i Bačkog Petrovog Sela."

Pannon RTV/Apczi Jenő

Aktivisti Crvenog krsta takođe su na licu mesta sproveli besplatno merenje krvnog pritiska i šećera u krvi.

vašar
Kanjiža

Najnovije

Najčitanije

Pomozimo ocu sa četvoro dece

U subotičkoj porodici Vranka otac sam othranjuje četvoro dece i potrebna mu je naša pomoć. Petočlanoj porodici najpotrebnije su životne namirnice, sredstva za higijenu, kao i građevinski materijal.

Automobilom uleteo u jezero

Nezgoda se verovatno dogodila tokom noći kada je krećući se obilaznicom, vozač promašio krivinu i automobilom završio ravno u Krvavom jezeru.

Lepe frizure za humani cilj

U Senti je organizovano humanitarno šišanje. Organizatori su prikupljali pomoć za „Beba-mama" klub u Senti koji u naselju obavlja humanitarne aktivnosti.