Ugrás a tartalomra

Olakšan železnički teretni saobraćaj

2022.07.01
14:10
2022.07.05
17:12
Forrás
Közlemény
Odbor za spoljne poslove Skupštine Srbije je dao saglasnost za primenu Sporazuma između vlada Srbije i Mađarske o izmenama Sporazuma o graničnoj kontroli u drumskom, železničkog i vodnom saobraćaju – objavila je Elvira Kovač na svom profilu.

Kao član Odbora za spoljne poslove piše da bi bez ovih izmena i dopuna železnički teretni saobraćaj bio otežan tokom radova na obnovi brze pruge, jer je od 1. avgusta predviđena potpuna obustava saobraćaja. Izmene se odnose na prevoz opasnih materija i fitosanitarnu inspekciju na železničkom graničnom prelazu Horgoš, piše Elvira Kovač u svojoj objavi.

teretni saobraćaj
Elvira Kovač

Slične vesti

Najnovije

Najčitanije

Na Paliću je počela proslava Dana Svetog Ištvana

Kao i prethodnih godina, ljudi su i ove godine već u popodnevnim časovima počeli da se okupljaju na centralnoj manifestaciji proslave Dana Svetog Ištvana na obali jezera Palić. Od 15 časova posetioci su imali priliku da obiđu vašar rukotvorina.

Eko park i igralište za mlade!

Kanjiža je bogatija za jedno novo igralište i društveni prostor. Staro igralište u Mostarskoj ulici je naime u potpunosti transformisano, dodati su novi elementi.