Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Olimpijski krugovi

2021.07.22
15:31
2021.07.22
20:14
Forrás
Pannon RTV
Panon televizija pripremila je novi, živi program. Emisija „Ötkarika" (Olimpijski krugovi) pratiće i sa stručnim gostima komentarisati ovogodišnju Olimpijadu u Tokiju.

Voditelji programa su Alen Doro i Žolt Herceg. Emisiju posvećenu Olimpijskim igrama moći ćete da pratite od 23. jula, odnosno od sutra do 8. avgusta, svakodnevno od 17 časova na programu Panon televizije.

„U emisiji ćemo uvek imati dva gosta i nastojaćemo da dovedemo stručnjake koji će biti u skladu sa aktuelnim sportskim dešavanjima. Dakle, ukoliko je reč o tenisu, onda su to teniski treneri, ili teniseri, kod rvanja ćemo pozvati stručnjake iz te oblasti, i naravno naglasak će biti na sportistima iz Srbije kao i iz Mađarske. Naravno, pratićemo i rezultate svih nacija na Olimpijskim igrama" kaže Alen Doro, urednik-voditelj programa na Panon televiziji.

Sutra i zvanično počinju 32. Olimpijske igre u Tokiju. Igre su trebale da se održe prvobitno u leto 2020. godine, ali su morale biti odložene na godinu dana zbog virusa korona, što je do sada nezabeleženo u istoriji olimpijskog pokreta. Prema poslednjim informacijama u 33 sportske discipline nadmetaće se 11.250 sportista, na 43 borilišta. Mađarsku predstavlja 169 sportista, a Srbiju 87 olimpijaca. Zbog širenja epidemije u glavnom gradu Japana odlučeno je da će se takmičenja u periodu od 23. jula do 8. avgusta odvijati bez prisustva gledalaca i da će se nadmetanja odvijati pred praznim gledalištem.

Olimpijski krugovi
olimpijada
TV Panon
emisija
Tokijo

Slične vesti

Najnovije

17:13

Protest poljoprivrednika u Subotici

Poljoprivrednici i predstavnici vlasti nisu uspeli da se slože. Protesti se nastavljaju širom Vojvodine. U Subotici u Štrosmajerovoj ulici okupilo se 80 traktora, gde je i put bio zatvoren na sat vremena.
16:25, Frissítve: 16:39

Šire ostvarivanje prava nacionalnih zajednica

Ministarstvo za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Srbije je po četvrti put organizovalo sastanak povodom akcionog plana za period 2022-2025. godine. Pomenuti dokument bavi se ostvarivanjem prava nacionalnih manjina.
15:55, Frissítve: 16:01

Velika investicija stiže u Mađarsku

Najavili su najveću investiciju Mađarske do sada. Kineska kompanija „Contemporary Amperex Technology Co. Limited" (CATL), najveći svetski proizvođač akumulatora, u Debrecinu osniva svoju drugu evropsku fabriku.

Najčitanije

Peti svetski susret Oromčana

Organizatori su pripremili šarolike programe za peti Svetski susret Oromčana održanog u subotu popodne, a za koji je vladalo veliko interesovanje.