Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Olimpijski krugovi

2021.07.22
15:31
2021.07.22
20:14
Forrás
Pannon RTV
Panon televizija pripremila je novi, živi program. Emisija „Ötkarika" (Olimpijski krugovi) pratiće i sa stručnim gostima komentarisati ovogodišnju Olimpijadu u Tokiju.

Voditelji programa su Alen Doro i Žolt Herceg. Emisiju posvećenu Olimpijskim igrama moći ćete da pratite od 23. jula, odnosno od sutra do 8. avgusta, svakodnevno od 17 časova na programu Panon televizije.

„U emisiji ćemo uvek imati dva gosta i nastojaćemo da dovedemo stručnjake koji će biti u skladu sa aktuelnim sportskim dešavanjima. Dakle, ukoliko je reč o tenisu, onda su to teniski treneri, ili teniseri, kod rvanja ćemo pozvati stručnjake iz te oblasti, i naravno naglasak će biti na sportistima iz Srbije kao i iz Mađarske. Naravno, pratićemo i rezultate svih nacija na Olimpijskim igrama" kaže Alen Doro, urednik-voditelj programa na Panon televiziji.

Sutra i zvanično počinju 32. Olimpijske igre u Tokiju. Igre su trebale da se održe prvobitno u leto 2020. godine, ali su morale biti odložene na godinu dana zbog virusa korona, što je do sada nezabeleženo u istoriji olimpijskog pokreta. Prema poslednjim informacijama u 33 sportske discipline nadmetaće se 11.250 sportista, na 43 borilišta. Mađarsku predstavlja 169 sportista, a Srbiju 87 olimpijaca. Zbog širenja epidemije u glavnom gradu Japana odlučeno je da će se takmičenja u periodu od 23. jula do 8. avgusta odvijati bez prisustva gledalaca i da će se nadmetanja odvijati pred praznim gledalištem.

Olimpijski krugovi
olimpijada
TV Panon
emisija
Tokijo

Najnovije

Najčitanije

Izgorela automehaničarska radionica u Subotici

Vatrogasci su odmah stigli na lice mesta, ali su mogli samo da zaštite okolne objekte. U požaru niko nije povređen, ali je šteta totalna. Nadležni kažu da nije posredi ljudska greška, već kratak spoj.